LordKermus Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Merhaba dostlar bilgisayarım ikide bir kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası veriyor. dump klasörü.rar drive.google.com Minidump dosyalarımı paylaştım acaba ne sıkıntıları var bilgisayarımın?
Merhaba dostlar bilgisayarım ikide bir kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası veriyor. dump klasörü.rar drive.google.com Minidump dosyalarımı paylaştım acaba ne sıkıntıları var bilgisayarımın?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 18 Ağustos 2021 #11 Biliyorum bu işi arkadaş. Direkt RAM bellekler arızalı. Garantisi varsa servise gönderin. Artı 0 Eksi
G gergerdh Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #12 minidump Bu da benim minidump dosyam. Mavi ekran çilesinden bıkanlar kervanındayım bende Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-08-20 at 15.36.50.jpeg 87,3 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
KS KS LordKermus Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #13 @gergerdh dostum minidump dosyan kilitli Artı 0 Eksi
G gergerdh Decapat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #14 LordKermus dedi: @gergerdh dostum minidump dosyan kilitli Genişletmek için tıkla... nasıl açarım peki Artı 0 Eksi
LordKermus dedi: @gergerdh dostum minidump dosyan kilitli Genişletmek için tıkla... nasıl açarım peki
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 1 Eylül 2021 #15 gergerdh dedi: minidump Bu da benim minidump dosyam. Mavi ekran çilesinden bıkanlar kervanındayım bende Genişletmek için tıkla... Kendi konunu aç. Beni etiketle, bakarım dosyana. Bu arada sorun çözüldü mü? @LordKermus Artı 0 Eksi
gergerdh dedi: minidump Bu da benim minidump dosyam. Mavi ekran çilesinden bıkanlar kervanındayım bende Genişletmek için tıkla... Kendi konunu aç. Beni etiketle, bakarım dosyana. Bu arada sorun çözüldü mü? @LordKermus