Merhabalar arkadaşlar, son zamanlarda iki defa mavi ekran aldım. Önceleri de almışlığım olmuştu fakat bu defa daha sık oldu rica etsem inceleyip olası sebep ve çözümlerini söyler misiniz? Aşağıya minidump dosyalarımın Drive linkini bırakıyorum. Teşekkürler.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak Intel'in sitesinden driver taraması yaptığım zaman her şey güncel diyor. Onun dışında Windows Güncellemeleri de şuan en güncel halde. Dediğiniz sürücüleri tekrar elle mi güncelleyeyim yoksa kalsın mı?