Undervolt voltajlarını resetlememe rağmen az önce tekrardan aynı hata ile mavi ekran yedim fakat şunu fark ettim, son 2 gündür sadece Youtube üzerinden tam ekran video izlerken geliyor bu hata. Ayrıca @erengore bu mavi ekrandan sonra reset olayını nasıl kapatabilirim bir türlü bulamadım.
Undervolt voltajlarını resetlememe rağmen az önce tekrardan aynı hata ile mavi ekran yedim fakat şunu fark ettim, son 2 gündür sadece Youtube üzerinden tam ekran video izlerken geliyor bu hata. Ayrıca @erengore bu mavi ekrandan sonra reset olayını nasıl kapatabilirim bir türlü bulamadım.
Birkaç araştırma daha yaptım, zaten o ayar bende kapalıymış fakat lanet olası hemen kendine reset atıyor. Artık bir kez daha servise gönderip 1 ay beklemek istemiyorum. Vallahi parçalayacağım 1 hafta içinde çözmezsem sorunu.
Merhaba, dediğiniz sürücüleri kurdum ve disk sağlık durumlarına baktım. Birisi %97 diğeri ise %100 şuan için. Beklemedeyim bakalım sürücülerde sonra tekrardan hata alacak mıyım, teşekkürler. @Enes3078 Yine aynı hata koduyla yedim. Ne yapmam lazım vallahi çıldıracağım ya. @Enes3078@KojiroHyuga04 Az önce son hatadan sonra yeni bir Minidump dosyası oluşmuş, müsait olursanız tekrar bakar mısınız?