MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
RAM'leri kaç kere Memtest ile kontrol ettim, hiçbir sorun çıkmadı. Anlamıyorum neden mavi ekran yediğimi bir türlü. Yardım eder misiniz? @KojiroHyuga04 rica etsem bakabilir misiniz?
Merhaba. Mavi ekran hatasını incelediğime göre AMD Ekran kartı sürücüsü nedeniyle mavi ekran alıyorsunuz. Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile güvenli modda kaldırıp normal modda tekrar yükleyin.
Merhaba. Mavi ekran hatasını incelediğime göre AMD ekran kartı sürücüsü nedeniyle mavi ekran alıyorsunuz. Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile güvenli modda kaldırıp normal modda tekrar yükleyin.
Hangi sürücüyü yüklemem gerek sürümü vs hakkında bilgi verebilir misiniz driver işlerinden anlamıyorum kusura bakmayında ve Memory managament yemiştim âlakası var mıdır?
Merhaba. Mavi ekran hatasını incelediğime göre AMD ekran kartı sürücüsü nedeniyle mavi ekran alıyorsunuz. Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile güvenli modda kaldırıp normal modda tekrar yükleyin.
Tekrar merhaba. Bu sefer incelediğimde windowsunuz karnel hatası vermiş. Bu da donanımsal bir sorun olduğuna işaret eder. Ramlarınız dual channel ise 2. slotu çıkartıp deneyin. Ya da O.C. varsa sistemi eski değerlerine dönüştürün.(XMP kapatmayı-açmayı deneyebilirsiniz.) Attığınız görsellerde HDD üzerinde sorun görünmüyor.