M Mrrage Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 RAM XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single SSD veya HDD modeli XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ekran kartı ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 Anakart ASUS PRIME B450MK II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 İşlemci AMD RYZEN 5 3600 Minidump.rar drive.google.com Merhabalar, bilgisayarı açarken bazen bu mavi ekran hatalarını alıyorum. İnceleyebilir misiniz? Teşekkürler.
Minidump.rar drive.google.com Merhabalar, bilgisayarı açarken bazen bu mavi ekran hatalarını alıyorum. İnceleyebilir misiniz? Teşekkürler.
Çözüm Lindorie Miriel 20 Aralık 2021 Aşağıya linkini verdiğim rehberdeki adımları uygular mısınız? Rehber : Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak BattleEye yazılımını da bir süreliğine kaldırın. Sonrasında adım adım gidelim.
Aşağıya linkini verdiğim rehberdeki adımları uygular mısınız? Rehber : Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak BattleEye yazılımını da bir süreliğine kaldırın. Sonrasında adım adım gidelim.
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Aşağıya linkini verdiğim rehberdeki adımları uygular mısınız? Rehber : Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak BattleEye yazılımını da bir süreliğine kaldırın. Sonrasında adım adım gidelim. Artı 1 Eksi Çözüm
Aşağıya linkini verdiğim rehberdeki adımları uygular mısınız? Rehber : Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak BattleEye yazılımını da bir süreliğine kaldırın. Sonrasında adım adım gidelim.
KS KS M Mrrage Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Dediklerinizi uyguladım ve bir problem oluşmadı. Artı 0 Eksi
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 Mrrage dedi: Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Dediklerinizi uyguladım ve bir problem oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Eğer gene bir sorun olursa Windows arama yerine mavi ekran sorunlarını bul ve düzelt yazın. Artı -1 Eksi
Mrrage dedi: Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Dediklerinizi uyguladım ve bir problem oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Eğer gene bir sorun olursa Windows arama yerine mavi ekran sorunlarını bul ve düzelt yazın.
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #5 Ahmetyysn14 dedi: Eğer gene bir sorun olursa Windows arama yerine mavi ekran sorunlarını bul ve düzelt yazın. Genişletmek için tıkla... Keşke bu yöntemler işe yarasa da bizim saatlerce gece-gündüz analiz yapmamıza gerek kalmasa Mrrage dedi: Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Dediklerinizi uyguladım ve bir problem oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün bu şekilde gözlemleyin. Eğer sorun yaşamazsanız çözüm olarak işaretleyin ki başkaları da faydalansın. Sorun devam ederse de güncel minidump dosyalarını paylaşırsınız yeniden inceleriz. Güzel günlerde kullanın. Artı 1 Eksi
Ahmetyysn14 dedi: Eğer gene bir sorun olursa Windows arama yerine mavi ekran sorunlarını bul ve düzelt yazın. Genişletmek için tıkla... Keşke bu yöntemler işe yarasa da bizim saatlerce gece-gündüz analiz yapmamıza gerek kalmasa Mrrage dedi: Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Dediklerinizi uyguladım ve bir problem oluşmadı. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün bu şekilde gözlemleyin. Eğer sorun yaşamazsanız çözüm olarak işaretleyin ki başkaları da faydalansın. Sorun devam ederse de güncel minidump dosyalarını paylaşırsınız yeniden inceleriz. Güzel günlerde kullanın.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #6 Lindorie Miriel dedi: Keşke bu yöntemler işe yarasa da bizim saatlerce gece-gündüz analiz yapmamıza gerek kalmasa Genişletmek için tıkla... Bu da zaten basit bir analiz yapıyor bulmama ihtimali tabii ki var. Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel dedi: Keşke bu yöntemler işe yarasa da bizim saatlerce gece-gündüz analiz yapmamıza gerek kalmasa Genişletmek için tıkla... Bu da zaten basit bir analiz yapıyor bulmama ihtimali tabii ki var.