X xigalacticos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #1 Minidump.rar link burada. PC'yi ve BIOS'u, Windows'u güncelleştirdim. Bayağıdır bu sorunla karşılaşıyordum yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
Minidump.rar link burada. PC'yi ve BIOS'u, Windows'u güncelleştirdim. Bayağıdır bu sorunla karşılaşıyordum yardımcı olursanız sevinirim.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 29 Ocak 2022 #2 Yüklerken bir sıkıntı oldu büyük ihtimalle geri yüklemen gerekebilir. Yanlış kurulum yapmış olabilirsin. Artı 0 Eksi
Yüklerken bir sıkıntı oldu büyük ihtimalle geri yüklemen gerekebilir. Yanlış kurulum yapmış olabilirsin.
KS KS X xigalacticos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #3 yüklemeden öncede vardı bu durum 2018 den beri nadir de olsa oluyor can sıkıyor biraz Artı 0 Eksi
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 29 Ocak 2022 #4 xigalacticos dedi: Yüklemeden önce de vardı bu durum 2018'den beri nadir de olsa oluyor can sıkıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Dostum artık bilgisayarın eski işlevini yitirmiş eskisi gibi olması zor. Bazı arkadaşlarımda bu durumdan yakınıyorlar. Artı 0 Eksi
xigalacticos dedi: Yüklemeden önce de vardı bu durum 2018'den beri nadir de olsa oluyor can sıkıyor biraz. Genişletmek için tıkla... Dostum artık bilgisayarın eski işlevini yitirmiş eskisi gibi olması zor. Bazı arkadaşlarımda bu durumdan yakınıyorlar.
KS KS X xigalacticos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #5 peki minidumplarda eksik olan tam ne oluyor yardımcı olabilir misin Artı 0 Eksi
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 29 Ocak 2022 #6 xigalacticos dedi: Peki minidumplarda eksik olan tam ne oluyor yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Minidumplarda RAM eksik oluyor. Minidumpun anlamıda RAM'in belli bir kısmına depolaması, oraya dosya oluşturması demektir. Artı 0 Eksi
xigalacticos dedi: Peki minidumplarda eksik olan tam ne oluyor yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Minidumplarda RAM eksik oluyor. Minidumpun anlamıda RAM'in belli bir kısmına depolaması, oraya dosya oluşturması demektir.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 29 Ocak 2022 #7 Evet çok güzel bir sallama vakasıyla karşı karşıyayız. @Wörp NVIDIA ekran kartı sürücüsü hata vermiş. DDU ile kaldırıp en güncelini kurun. Artı 0 Eksi
Evet çok güzel bir sallama vakasıyla karşı karşıyayız. @Wörp NVIDIA ekran kartı sürücüsü hata vermiş. DDU ile kaldırıp en güncelini kurun.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 29 Ocak 2022 #8 KojiroHyuga04 dedi: Evet çok güzel bir sallama vakasıyla karşı karşıyayız. @Wörp NVIDIA ekran kartı sürücüsü hata vermiş. DDU ile kaldırıp en güncelini kurun. Genişletmek için tıkla... Aynen Kardeşim Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Evet çok güzel bir sallama vakasıyla karşı karşıyayız. @Wörp NVIDIA ekran kartı sürücüsü hata vermiş. DDU ile kaldırıp en güncelini kurun. Genişletmek için tıkla... Aynen Kardeşim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 29 Ocak 2022 #9 Ben dosya inceleyip konuşurum. Ne der sofistler: Genel geçer bir bilgi yoktur. Bu Mavi Ekran için de geçerli. Hatalar hiçbir zaman tek nedenden oluşmaz. Dosya incelemeye özen gösterin. @Wörp Artı 0 Eksi
Ben dosya inceleyip konuşurum. Ne der sofistler: Genel geçer bir bilgi yoktur. Bu Mavi Ekran için de geçerli. Hatalar hiçbir zaman tek nedenden oluşmaz. Dosya incelemeye özen gösterin. @Wörp
KS KS X xigalacticos Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #10 Mini.rar sizin dediklerinizi ondan sonra iki kez mavi ekran verdi ,geforce experience de hala son sürüm olmadığını söylüyor indiriyim mi onu da yardım ederseniz sevinirim dumpslardaki hatayıda aktarırsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Mini.rar sizin dediklerinizi ondan sonra iki kez mavi ekran verdi ,geforce experience de hala son sürüm olmadığını söylüyor indiriyim mi onu da yardım ederseniz sevinirim dumpslardaki hatayıda aktarırsanız sevinirim.