Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış.

Hata AMD ekran kartı kaynaklı görünmekte. Harici ekran kartınızın soğuk lehime düştüğünden şüpheleniyorum. pci.sys ile çıkması hiç normal değil.

DDU ile sürücüsünü kaldırıp tekrardan kurun.

Kullandığınız A4Tech fare ile alakalı uyarılar var.
Aygıtta ünlem var mı?

Model AN515-43 değil mi? RX560 kartlı.

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış.

Hata AMD ekran kartı kaynaklı görünmekte. Harici ekran kartınızın soğuk lehime düştüğünden şüpheleniyorum. pci.sys ile çıkması hiç normal değil.

DDU ile sürücüsünü kaldırıp tekrardan kurun.

Kullandığınız A4Tech fare ile alakalı uyarılar var.
Aygıtta ünlem var mı?

Model AN515-43 değil mi? RX560 kartlı.

Evet. Ekran kartı driveri güncel değil ondan kaynaklı olabilir mi? Bir de laptopı prize takınca mousı görmüyor çıkarıp takınca tekrardan görüyor. Bİldiğiniz bu modelde kronik bir sorun var mı? Teşekkürler.

Sürücüsünü DDU ile sıfırdan kurun ondan sonra bir OCCT VRAM testi çalıştıralım cihaza.

10 dakika içerisinde VRAM testi çökerse geçmiş olsun.

Nitro serilerinin benim bildiğim çok kronik sorunu yok ama varsa da tam olarak bilmiyorum.

Sürücüsünü DDU ile sıfırdan kurun ondan sonra bir OCCT VRAM testi çalıştıralım cihaza.

10 dakika içerisinde VRAM testi çökerse geçmiş olsun.

Nitro serilerinin benim bildiğim çok kronik sorunu yok ama varsa da tam olarak bilmiyorum.
Önce ekran kartını güncelleyip bir kaç gün takip etsem nasıl olur? Ne düşünüyorsunuz?

Çok teşekkür ederim. Birkaç gün takip edeceğim. Sorun çözülürse konuyu kapatacağım. Yoksa OCCT testini yapacağım. Bu testi nasıl yapacağım. Onu da tarif edebilirseniz çok iyi olur. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı