Sentry271 Decapat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 RAM 12 GB SSD veya HDD modeli HS-SSD-C100 480G Ekran kartı RX 570 Anakart GİGABAYTE H110-D3A İşlemci İ5-7500 Yeni_klasor_2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bir tanıdığımın sistemi sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşmaya başladı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Minidump dosyalarını paylaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Yeni_klasor_2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bir tanıdığımın sistemi sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşmaya başladı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Minidump dosyalarını paylaştım.
Çözüm Rosalind 10 Nisan 2022 BattlEye uygulamasını tamir edip veyahut kaldırıp tekrar gözlemler misin? Kod:Panoya kopyala C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys
BattlEye uygulamasını tamir edip veyahut kaldırıp tekrar gözlemler misin? Kod:Panoya kopyala C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Nisan 2022 #2 BattlEye uygulamasını tamir edip veyahut kaldırıp tekrar gözlemler misin? Kod:Panoya kopyala C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys Artı 0 Eksi Çözüm
BattlEye uygulamasını tamir edip veyahut kaldırıp tekrar gözlemler misin? Kod:Panoya kopyala C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys
KS KS Sentry271 Decapat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #3 Hemen deniyorum teşekkür ederim. BattlEye uygulamasını kullanan oyunu sildim sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleme: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Hemen deniyorum teşekkür ederim. BattlEye uygulamasını kullanan oyunu sildim sorun çözüldü teşekkür ederim.