H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Minidump dosyam; ss.rar
KS KS H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #11 çok mu karışık ya da ben mi beceriksizim anlamadım şöyle; KojiroHyuga04 dedi: Bakın yapılacak şey çok basit. Sadece kablonuzda bir yanık falan var mı ona bakacaksınız. Bir de ana karta diskinizin bağladığınız ucu başka bir porta bağlayacaksınız. Ve sistemi gözlemleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, çok beceriksizim Dosya Ekleri image.jpg 195,5 KB · Görüntüleme: 21 image.jpg 198,5 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
çok mu karışık ya da ben mi beceriksizim anlamadım şöyle; KojiroHyuga04 dedi: Bakın yapılacak şey çok basit. Sadece kablonuzda bir yanık falan var mı ona bakacaksınız. Bir de ana karta diskinizin bağladığınız ucu başka bir porta bağlayacaksınız. Ve sistemi gözlemleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, çok beceriksizim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mayıs 2022 #12 SSD diskinize bağlanan ince uçlu kablo var ya hani, o kablonun bir ucu ana karta bağlanır. İşte o ana karta bağlanan ucu taktığımız port gibi başka portlar olacaktır, onlardan birine takacaksınız. Diğer hiçbir şeye ellenmeyecek. Artı 0 Eksi
SSD diskinize bağlanan ince uçlu kablo var ya hani, o kablonun bir ucu ana karta bağlanır. İşte o ana karta bağlanan ucu taktığımız port gibi başka portlar olacaktır, onlardan birine takacaksınız. Diğer hiçbir şeye ellenmeyecek.
KS KS H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 KojiroHyuga04 dedi: SSD diskinize bağlanan ince uçlu kablo var ya hani, o kablonun bir ucu ana karta bağlanır. İşte o ana karta bağlanan ucu taktığımız port gibi başka portlar olacaktır, onlardan birine takacaksınız. Diğer hiçbir şeye ellenmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şuradaki Kabolardan Hangisi? Yaşım Küçük olduğundan Dolayı Korkuyorum husofaizen dedi: Şuradaki Kabolardan Hangisi? Yaşım Küçük olduğundan Dolayı Korkuyorum Genişletmek için tıkla... Jfp1 yazan olabilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 198,2 KB · Görüntüleme: 17 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: SSD diskinize bağlanan ince uçlu kablo var ya hani, o kablonun bir ucu ana karta bağlanır. İşte o ana karta bağlanan ucu taktığımız port gibi başka portlar olacaktır, onlardan birine takacaksınız. Diğer hiçbir şeye ellenmeyecek. Genişletmek için tıkla... Şuradaki Kabolardan Hangisi? Yaşım Küçük olduğundan Dolayı Korkuyorum husofaizen dedi: Şuradaki Kabolardan Hangisi? Yaşım Küçük olduğundan Dolayı Korkuyorum Genişletmek için tıkla... Jfp1 yazan olabilir mi?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mayıs 2022 #14 JFP1 değil. SATA yazan portlar var, onlardan birine takılacak. Bilgisayara da zarar vermez, bu kadar korkmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda 1:19 görülen yerde SATA kablosu var işte. Onun ana karta giren ucunu başka bir porta takacaksınız. Bu kadar. Artı 0 Eksi
JFP1 değil. SATA yazan portlar var, onlardan birine takılacak. Bilgisayara da zarar vermez, bu kadar korkmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda 1:19 görülen yerde SATA kablosu var işte. Onun ana karta giren ucunu başka bir porta takacaksınız. Bu kadar.
KS KS H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #15 KojiroHyuga04 dedi: JFP1 değil. SATA yazan portlar var, onlardan birine takılacak. Bilgisayara da zarar vermez, bu kadar korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sata1 ve sata 2 yuvası boş Dosya Ekleri image.jpg 141,7 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: JFP1 değil. SATA yazan portlar var, onlardan birine takılacak. Bilgisayara da zarar vermez, bu kadar korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sata1 ve sata 2 yuvası boş
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mayıs 2022 #16 husofaizen dedi: Sata1 ve sata 2 yuvası boş Genişletmek için tıkla... İşte, onu SATA 1 portuna bağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
husofaizen dedi: Sata1 ve sata 2 yuvası boş Genişletmek için tıkla... İşte, onu SATA 1 portuna bağlayabilirsiniz.
KS KS H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #17 KojiroHyuga04 dedi: İşte, onu SATA 1 portuna bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi Kabloyu bağlayacağımı bulamadım. Boşta bir kablo yok Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İşte, onu SATA 1 portuna bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi Kabloyu bağlayacağımı bulamadım. Boşta bir kablo yok
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mayıs 2022 #18 Ya, en son atılan fotoğrafta bağlı olan ucu alıp SATA 1 yazan yere bağlayacaksınız. Bu kadar. Artı 0 Eksi
KS KS H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #19 KojiroHyuga04 dedi: Ya, en son atılan fotoğrafta bağlı olan ucu alıp SATA 1 yazan yere bağlayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sata4 e bağlıydı. Sata3 e taktım. Simdi bilgisayrı açıp hd tune pro testi yapacağım KojiroHyuga04 dedi: Ya, en son atılan fotoğrafta bağlı olan ucu alıp SATA 1 yazan yere bağlayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Testte Değişen Bir Şey Olmadı. Dosya Ekleri test31.PNG 45,6 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 3 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ya, en son atılan fotoğrafta bağlı olan ucu alıp SATA 1 yazan yere bağlayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sata4 e bağlıydı. Sata3 e taktım. Simdi bilgisayrı açıp hd tune pro testi yapacağım KojiroHyuga04 dedi: Ya, en son atılan fotoğrafta bağlı olan ucu alıp SATA 1 yazan yere bağlayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Testte Değişen Bir Şey Olmadı.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mayıs 2022 #20 O zaman kablonuzun arızalı olma ihtimali yüksek. Aynı işlemleri diğer portlara da uygulayın. Sonuç yine aynıysa kabloyu değiştireceksiniz. Artı 0 Eksi
O zaman kablonuzun arızalı olma ihtimali yüksek. Aynı işlemleri diğer portlara da uygulayın. Sonuç yine aynıysa kabloyu değiştireceksiniz.