L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 RAM asboard hynix 4gb ddr3 1600mhz ram (2 tane ve dual channel) SSD veya HDD modeli ST1000DM003-1CH162 ATA Device Ekran kartı Rx 550 4gb Anakart ga-970a-d3 (rev 1.1) İşlemci phenom x4 965 Video izlerken bir anda mavi ekran çıktı hata kodunu tam hatırlamıyorum ama minidump dosyası verdi. Minidump: 080822-66859-01.dmp Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Video izlerken bir anda mavi ekran çıktı hata kodunu tam hatırlamıyorum ama minidump dosyası verdi. Minidump: 080822-66859-01.dmp
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #2 Bellekler veya Antivirüs ile alakalı bir sorun gözüküyor, Memtest86 testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Herhangi bir Antivirüs programı yüklüyse kaldırıp tekrar yükleyin, Windows Defender açık mı? Artı 1 Eksi
Bellekler veya Antivirüs ile alakalı bir sorun gözüküyor, Memtest86 testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Herhangi bir Antivirüs programı yüklüyse kaldırıp tekrar yükleyin, Windows Defender açık mı?
KS KS L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 InternetciMen dedi: Bellekler veya Antivirüs ile alakalı bir sorun gözüküyor, Memtest86 testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Herhangi bir Antivirüs programı yüklüyse kaldırıp tekrar yükleyin, Windows Defender açık mı? Genişletmek için tıkla... Memtest yapacağım. Evet Windows Defender açık sanırım hiç dokunmadım Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Bellekler veya Antivirüs ile alakalı bir sorun gözüküyor, Memtest86 testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Herhangi bir Antivirüs programı yüklüyse kaldırıp tekrar yükleyin, Windows Defender açık mı? Genişletmek için tıkla... Memtest yapacağım. Evet Windows Defender açık sanırım hiç dokunmadım
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #4 loyalvolcano dedi: Memtest86 yapacağım. Evet Windows Defender açık sanırım hiç dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Tamam, Memtest86 testi bitince fotoğrafını atarsınız. Sorunsuz çıkarsa antivirüs yükleyip deneriz. Artı 0 Eksi
loyalvolcano dedi: Memtest86 yapacağım. Evet Windows Defender açık sanırım hiç dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Tamam, Memtest86 testi bitince fotoğrafını atarsınız. Sorunsuz çıkarsa antivirüs yükleyip deneriz.
KS KS L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #5 InternetciMen dedi: Tamam, Memtest86 testi bitince fotoğrafını atarsınız. Sorunsuz çıkarsa antivirüs yükleyip deneriz. Genişletmek için tıkla... Boot menüyü açtım fakat böyle bir kısım geldi videodan farklı olarak. Hangisini seçmem gerekiyor? Dosya Ekleri IMG20220809173519.jpg 81,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Tamam, Memtest86 testi bitince fotoğrafını atarsınız. Sorunsuz çıkarsa antivirüs yükleyip deneriz. Genişletmek için tıkla... Boot menüyü açtım fakat böyle bir kısım geldi videodan farklı olarak. Hangisini seçmem gerekiyor?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #6 USB olanlardan seçin, 1 tanesinin olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #7 InternetciMen dedi: USB olanlardan seçin, 1 tanesinin olması gerek Genişletmek için tıkla... USB olanları tek tek seçtim hepsi bilgisayarı açıyor hiç test yerine götürmüyor. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: USB olanlardan seçin, 1 tanesinin olması gerek Genişletmek için tıkla... USB olanları tek tek seçtim hepsi bilgisayarı açıyor hiç test yerine götürmüyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #8 loyalvolcano dedi: USB olanları tek tek seçtim hepsi bilgisayarı açıyor hiç test yerine götürmüyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye ISO dosyasını Rufus ile yazdırdınız mı? Bir de USB takılı mı kasaya? Artı 0 Eksi
loyalvolcano dedi: USB olanları tek tek seçtim hepsi bilgisayarı açıyor hiç test yerine götürmüyor. Genişletmek için tıkla... USB'ye ISO dosyasını Rufus ile yazdırdınız mı? Bir de USB takılı mı kasaya?
KS KS L loyalvolcano Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #9 InternetciMen dedi: USB'ye ISO dosyasını Rufus ile yazdırdınız mı? Bir de USB takılı mı kasaya? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Rufus ile yazdırmak tam ne oluyor? Evet kasaya takılı. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: USB'ye ISO dosyasını Rufus ile yazdırdınız mı? Bir de USB takılı mı kasaya? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Rufus ile yazdırmak tam ne oluyor? Evet kasaya takılı.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 9 Ağustos 2022 #10 Pardon, farklı konuyla karıştırdım. Memtest86'yı yazdırdınız mı? Artı 0 Eksi