Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

kaanguler0

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr5 4800 mhz
Ekran kartı
rtx3070 ti laptop gpu
İşlemci
i7 12700h
Merhaba.
Geçen hafta aldığım MSI GE66 Raider marka laptopuma Razer Kraken Ultimate kulaklığımı her taktığımda WDF_VIOLATION kodlu mavi ekranla karşılaşıyorum. SFC komutu ile kontrol ettiğimde herhangi bir problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1662320084515.png
    1662320084515.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 44
Çözüm
Steelseries sürücülerim güncel olarak görünüyor. Dediğiniz komutu girdim, operasyon başarıyla tamamlandı diye bir yazı çıktı.
"ssps2.sys" mavi ekranın kaynağı. Steelseries klavye olması lazım. Steelseries programlarından yüklü olan var mı?
Steelseries sürücülerim güncel olarak görünüyor. Dediğiniz komutu girdim, operasyon başarıyla tamamlandı diye bir yazı çıktı.
"ssps2.sys" mavi ekranın kaynağı. Steelseries klavye olması lazım. Steelseries programlarından yüklü olan var mı?

Çözüm
Steelseries GG adlı program bilgisayarın içinde kendiliğinden geliyor. Alttaki ince şekildeki ışığı ve klavyeyi kontrol etmek için. Sürücüleri program içinden kontrol ettiğimde güncel olarak görünüyor. Kulaklık harici bir cihaz taktığımda herhangi bir hatayla karşılaşmıyorum.

Steelseries GG adlı program bilgisayarın içinde kendiliğinden geliyor. Alttaki ince şekildeki ışığı ve klavyeyi kontrol etmek için. Sürücüleri program içinden kontrol ettiğimde güncel olarak görünüyor. Kulaklık harici bir cihaz taktığımda herhangi bir hatayla karşılaşmıyorum.
Steel Series GG programını, sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Kaynak bu çünkü. GG programı - sürücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı