Evet biliyorum ama bazı konularda yazılımsal da olabildiğini okudum o yüzden daha bilgili birinden yardım alsam çok iyi olacak.
Bilgisayarı sıfır olaraka aldım ve ben topladım BIOS ayarlarında RAM'lar 2133 MHz'de çalışıyordu bunları 3200'e çektim bundan kaynaklı olabilir mi bellek testi yaptım sorun bulamadı.
Tamamdır hocam haber edersiniz. Bundan bir sorun çıkmazsa HD Tune programı ile sisteme takılı SSD nizi error scan ve health ile test yapıp buraya at. Error scan testinde quick scan yapma.
Dump dosyası olduğuna emin misiniz? Ayrıca eğer öyleyse (yani bilmeden virüs bulaştıysa) bilgisayarınıza virüs taraması yapın. Ayrıca indirenler de taratırsa iyi olur dosyayı indirdiğim anda engelledi çünkü.
(False Positive olabilir hemen de paniklememek lazım sadece bir uyarıydı )
Dump dosyası olduğuna emin misiniz? Ayrıca eğer öyleyse (yani bilmeden virüs bulaştıysa) bilgisayarınıza virüs taraması yapın. Ayrıca indirenler de taratırsa iyi olur dosyayı indirdiğim anda engelledi çünkü.
(False positive olabilir hemen de paniklememek lazım sadece bir uyarıydı )
MHz ayarlarını eski haline geri getirdiniz mi? Geri getirip tekrar deneyin ve HD Tune programı ile tüm disklerinize tarama yapın.Birde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi virüs taramasıda yapın.