frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli James Donkey 240 ve Samsung 500 GB HDD Ekran kartı AMD Radeon RX 550 2 GB Anakart Dell Optiplex 790 İşlemci Intel i5 Hepsi farklı hatalardı son aldığım RAM'i söktüm şu an vermedi acaba RAM'dan mı kaynaklı? minidump.rar drive.google.com
Hepsi farklı hatalardı son aldığım RAM'i söktüm şu an vermedi acaba RAM'dan mı kaynaklı? minidump.rar drive.google.com
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Çoğunlukla Mavi Ekranlar RAM kaynaklı oluyor, eğer düzeldiyse kurcalamayın daha fazla. Artı 0 Eksi
KS KS frodobagginss Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: Çoğunlukla mavi ekranlar RAM kaynaklı oluyor, eğer düzeldiyse kurcalamayın dramıaha fazla. Genişletmek için tıkla... RAM'i bugün geri taktım fakat mavi ekran almadım mavi ekran hata kodları bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (14).png 1,4 MB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: Çoğunlukla mavi ekranlar RAM kaynaklı oluyor, eğer düzeldiyse kurcalamayın dramıaha fazla. Genişletmek için tıkla... RAM'i bugün geri taktım fakat mavi ekran almadım mavi ekran hata kodları bu şekilde.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.671 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 Dosyalara baktım, sistemdeki RAM ve aldığın RAM nedir? Uyumsuzluk söz konusu olabilir. Ayrıca memtest yapıp sonucu gönder aldığın RAM takılı iken. Artı 0 Eksi
Dosyalara baktım, sistemdeki RAM ve aldığın RAM nedir? Uyumsuzluk söz konusu olabilir. Ayrıca memtest yapıp sonucu gönder aldığın RAM takılı iken.