oguzhan994 Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Merhaba. Sistemimde mavi ekran hatası alıyorum. Hatanın kaynağı ne olabilir? minidump dosyaları
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Mart 2023 #2 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Ardından arama kutusuna CMD yazın. Yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın. sfc /scannow Artı 0 Eksi
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Ardından arama kutusuna CMD yazın. Yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bitince PC'yi yeniden başlatın. sfc /scannow
KS KS oguzhan994 Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 Teşekkürler, deneyecegim Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Mart 2023 #4 oguzhan994 dedi: Merhaba. Sistemimde mavi ekran hatası alıyorum. Hatanın kaynağı ne olabilir? minidump dosyaları Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncelleyin. Güncelleştirmelerde, isteğe bağlı güncelleştirmeler içinde sürücüler varsa bunları kurun. Anakart veya cihaz üretici resmi sitesinin destek/sürücüler bölümüne bakın. Artı 0 Eksi
oguzhan994 dedi: Merhaba. Sistemimde mavi ekran hatası alıyorum. Hatanın kaynağı ne olabilir? minidump dosyaları Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncelleyin. Güncelleştirmelerde, isteğe bağlı güncelleştirmeler içinde sürücüler varsa bunları kurun. Anakart veya cihaz üretici resmi sitesinin destek/sürücüler bölümüne bakın.