Mavi Ekran hatası

SirhoT

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Pc'mi yeni topladım ve kurdum birkaç kere çalışırken mavi ekran hatası verdı ve kapandı. Memory diye en altta yazanı okuyabildin anca hemen geçiyordu.

Bu hata RAM'lerden mi kaynaklanıyor acaba ? RAM'lerimde Gskill 8 gb çift modül Ripjawsx 1866 Mhz modeli yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal tutup atınca ekrana bu yazı geliyor (Okunamıyor. Kaldırılmış ya da taşınmış olabilir veya dosya izinleri erişimi önlüyordur.) Zaten dosyayı Winrar ya da zip çeviremiyorum engelleniyor yazıyor. Size de baya zahmet verdim kusura bakmayın.

Şimdi bak yapacaklarını sırasıyla anlatıyorum sana :

1- Minidump klasörünün içindeki dosyaları seçip D'ye bir yere kopyala.
2- Sonra bu siteye giriyorsun : RGhost — Dosya paylaşımı
3- Yüklemek istediğin dosyayı bilgisayarından seçiyorsun ve yükleniyor.
4- Yükleme tamamlandıktan sonra çıkan linki buraya yazıyorsun biz de indirebiliyoruz.

http://tr.rghost.net/48032626 olmuştur umarım...

Bir de benim işlemci aşırı ısınıyor 130 dereceye kadar çıktını gördüm stok fan kullanıyorum değiştircem idarelik duruyor ondan ondan yapabilir mi ?

- - - Güncellendi - - -

Sorunun ne oldunu bulan yok mu halen kapatıyor PC kendini.

Gönderdiğim dosyada bir hata gözüküyormu ? Pardon 130.8 F gösteriyormuş şuan 50 derece filan k.b yanlış görmüşüm 130 F fazla sorun olmaz herhalde ama uzun süre kullanımda benim pc gün boyunca açıık olur ve nerdeyse hiç kapanmaz ondan yapabilirmi ?

4 tane değişik hatadan kaynanklanan 8 tane minidump dosyası verdiğiniz linkte mevcut. Hatalar çok sayıda olunca tam emin olamadım. Recep bey veya diğer uzman arkadaşlarımız onları incelerlerse daha iyi olur. O yüzden o konuda hakkında yorum yapmadım. Ama 130 derecelere varan işlemci sıcaklığı normal değil. Bilgisayar kapanır o sıcaklıklara vardığında.

130 F'miş Derece değilmiş yanlış görmüşüm kusura bakmayın 50 derece şu an ve hiçbir şey yaptığımda yok PC'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…