A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 RAM crucial dd4 pro 16gb 3200 mhz soğutuculu ram SSD veya HDD modeli crucial p3 plus 500 gb ssd Ekran kartı 4060 8gb Anakart gigabyte a520m k v2 İşlemci amd ryzen 5 5500 Dediğim gibi mavi ekran yiyorum minidump dosyasını bıraktım link ile:minidump klasorü - Google Drive Cevabınızı bekliyorum @claus Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2025
Dediğim gibi mavi ekran yiyorum minidump dosyasını bıraktım link ile:minidump klasorü - Google Drive Cevabınızı bekliyorum @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.951 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Bir sürü konu açmışsın hepsine yardım etmişim sonrasında cevap vermeden ortadan kaybolmuşsun. Artı 0 Eksi
KS KS A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 claus dedi: Bir sürü konu açmışsın hepsine yardım etmişim sonrasında cevap vermeden ortadan kaybolmuşsun. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bazı sıkıntılar olduğu için iç birinde bir şey yazamadım şu an iletirseniz bakabilirim. @claus yardımcı olurmusun Bu süre zarfındada 2 kere mavi ekran yedim Drive: minidump dosyası 2 - Google Drive @claus bekliyorum cevabını. Bu süre zarfındada 2 kere mavi ekran yedim Drive: minidump dosyası 2 - Google Drive @claus bekliyorum cevabını. Son düzenleme: 4 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: Bir sürü konu açmışsın hepsine yardım etmişim sonrasında cevap vermeden ortadan kaybolmuşsun. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bazı sıkıntılar olduğu için iç birinde bir şey yazamadım şu an iletirseniz bakabilirim. @claus yardımcı olurmusun Bu süre zarfındada 2 kere mavi ekran yedim Drive: minidump dosyası 2 - Google Drive @claus bekliyorum cevabını. Bu süre zarfındada 2 kere mavi ekran yedim Drive: minidump dosyası 2 - Google Drive @claus bekliyorum cevabını.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.951 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 Size yardımı yok maalesef daha önceden de söylediğim gibi. Artı 0 Eksi