N NumLock Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #1 Birkaç gündür mavi ekran hatası alıyorum hatanın ne olduğunu çözemedim minidump dosyalarını upload ettim.Hatayı en çok oyun oynarken alıyorum.Ekran kartında mı bir sorun var ? Minidump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2017
Birkaç gündür mavi ekran hatası alıyorum hatanın ne olduğunu çözemedim minidump dosyalarını upload ettim.Hatayı en çok oyun oynarken alıyorum.Ekran kartında mı bir sorun var ? Minidump.rar
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 cmd.exe' yi yönetici açıp SFC/SCANNOW yapmayı denedinizmi? Artı 0 Eksi
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 4 Şubat 2021 #3 Gördüğüm üzere anakartın çakma bir anakart. Ekran kartı yüzüne mavi ekran almışsın. Ekran kartın arızalanmış olabilir. Ekran kartı sürücünü güncelle. OCCT yazılımı ile 3D testi yap. Crash verirse söyle. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Gördüğüm üzere anakartın çakma bir anakart. Ekran kartı yüzüne mavi ekran almışsın. Ekran kartın arızalanmış olabilir. Ekran kartı sürücünü güncelle. OCCT yazılımı ile 3D testi yap. Crash verirse söyle. "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net