Mavi ekran hatası

cozz

Megapat
Daha fazla  
Başlıktada dediğim gibi mavi ekran hatası alıyorum sebebinden emin değilim ama kulaklığımı taktığım zaman olmustu bir de mouseu hareket ettirince ses geliyor ve Radeon hos application (AMD ekran kartının Driver'i adını hatırlamıyorum) çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Realtek driver ve harici ekran kartı yüzünden mavi ekran yiyorsunuz. DDU ile Realtek ve AMD driver'i güvenli modda silin. Realtek ses driverini MSI'ın kendi sitesinden, ekran kartı driverini de AMD'nin kendi sitesinden yükleyin.

Windows 10'a temiz kurulum ile geçme şansınız varsa geçin.
ekran kartı driverını ddu ile sildim ama güvenli modda silmedim. üstüne ekran kartının driverini kurdum ama sonunda bi hata verdi aygıt yöneticisinde ! çıkıyor yanında sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
DDU ile güvenli modda silin ve sürücüyü AMD'nin kendi sitesinden tekrar yükleyin. Aynı şekilde belirttiğim gibi DDU ile Realtek sürücülerini kaldırıp MSI'ın sitesinden yükleyin.

Chipset sürücülerinizi de güncelleyin.

Dediğinizi yaptım güvenli modda silip kurdum yine aynı, Realtek kurmadım öyle kullanıyorum. Ama şu ana kadar mavi ekran gibi bir hatayla karşılaşmadım. Bir de ekran kartı sürücüsü yanıt vermiyordu oda geçti gibi. Ama hala aygıt yöneticisinde ünlem var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı