Mavi ekran hatası

MetehanTC

Centipat
Her zaman değil ama çok nadir internette gezerken hiç anlayamadan direkt bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Ben bunun mavi ekran hatası olduğunu düşünüyorum. Onun için siz değerleri forum kullanıcıları, bilgili, tecrübeli insanlardan konu hakkında yardımcı olmalarını bekliyorum teşekkür ederim.
Yine sitemizde bir makale de bununla ilgili bilgisayar yerel disk c/windows/minidump klasörü'nde istenen dosyayı link aracılığıyla işe yarayacağını düşünerek sizinle paylaşıyorum:
Yeni klasör.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerinde sıkıntı olabilir veya yüksek ihtimal HDD'de sıkıntı olabilir çünkü bad sector varsa HDD veriyi yazmayıp hata veriyor ve kapanıyor.

Yok sizin paylaştığınız dosyadan değil ben mavi ekran sorununu çok kez yaşadım yani sayılamayacak kadar en son da küfür ettim yeni bilgisayar aldım :D.
Dediğim gibi yüksek ihtimal ya RAM ya da HDD'de sıkıntı vardır Recep Baltaş'ın RAM'leri sağlığını öğrenmek adlı bir videosu vardı oradaki işlemleri yapmanızı öneririm.

Dediğim gibi yüksek ihtimal ya RAM ya da HDD'de sıkıntı vardır Recep Baltaş'ın RAM'leri sağlığını öğrenmek adlı bir videosu vardı oradaki işlemleri yapmanızı öneririm. (Az önce görmemişssinizdir diye tekrar yazdım)

Dediğim gibi yüksek ihtimal ya RAM ya da HDD'de sıkıntı vardır Recep Baltaş'ın RAM'leri sağlığını öğrenmek adlı bir videosu vardı oradaki işlemleri yapmanızı öneririm. (Az önce görmemişssinizdir diye tekrar yazdım)
Dediğiniz video bu mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen o video çok detaylı bir şekilde anlatmış adminimiz :D
Spam gibi olacak ama en baştan özür diliyorum. İlk başta CMD'yi açıp sfc/scannow yazar mısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı