Mavi Ekran Hatası

Duhan Gökce

Hectopat
Merhaba. Burada yeniyim, sistem tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız minettar olurum.

Bilgisayarımı fanını değiştirmek için söktüğümden beri, her gün bir kere mavi ekran hatası alıyorum. Montajda bir sorun yok kendi incelememe göre.

.dmp dosyalarını da yükledim.

Yeni klasör.rar

BIOS güncel değil güncelleyin.

Windows güncellemelerinizi kontrol edin. Ekran kartı sürücüleriniz güncel değilse güncelleyin.
Samsung diskiniz varsa yazılımını kurmuşsanız kaldırın. Aida64 yüklüyse güncel değilse güncelleyin.
hocam benim bi sorum olacak birkaç gündür bu ntoskrnl.exe+3ddf40, PSHED.dll+15B0. hatayı alıyorum konu açtım pek anlayan olmadı size sorayım dedim

Önceki konunuzda niye etiketlemediniz?
İlk olarak orada söylediğiniz gibi bize yalan söylemeyi bırakmalısınız.
ThrottleStop kullanıyorsun en son ayın 21'inde kullanmışsın bir hafta önce. Bir daha asla bu tür yazılımlarla uğraşma bilmediğiniz şeylerle. Eski ayarlarına getirin, sorun bir kez yaşandıysa bundan kaynaklı. Kaç kere uyardık OC ile uğraşmayın diye sosyalde.

Bu klasör içlerini temizle:
C:\Users\attil\AppData\Local\Temp\
C:\Windows\temp\cpuz149

CPUZ kaldır kullanma, Samsung sürücü ve yazılımlarını kaldırın,
Bilgisayara takılı tüm USB cihazlarını sökün takmayın.

Windows güncellemelerini de takipte kalın.

Önceki konunuzda niye etiketlemediniz?
İlk olarak orada söylediğiniz gibi bize yalan söylemeyi bırakmalısınız.
ThrottleStop kullanıyorsun en son ayın 21'inde kullanmışsın bir hafta önce. Bir daha asla bu tür yazılımlarla uğraşma bilmediğiniz şeylerle. Eski ayarlarına getirin, sorun bir kez yaşandıysa bundan kaynaklı. Kaç kere uyardık OC ile uğraşmayın diye sosyalde.

Bu klasör içlerini temizle:
C:\Users\attil\AppData\Local\Temp\
C:\Windows\temp\cpuz149

CPUZ kaldır kullanma, Samsung sürücü ve yazılımlarını kaldırın,
Bilgisayara takılı tüm USB cihazlarını sökün takmayın.

Windows güncellemelerini de takipte kalın.
hocam ben 1 hafta önce biso u güncelledim ondan sonra zaten throttlestop kullanılmıyor sade oyuna girerken turboboost u kapatmak için kullanıyorum 15 sendir bilgisayar kullanıyorum hiç oc yapmadım etiketlemeden felan da anlamam biraz araştırdım minidump dosyalarını analiz edecek biri varmı diye size sordun size son bişey soracam evet hatayı cpuıd hwmonitor programını tam açtığımda verdi neden bu progaramı senelerce kullandım böyle bişe yaptı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı