Mavi ekran hatası

enisyavuz

Centipat
Merhabalar hocam ben de aynı hatayı alıyorum. İki hafta önce bilgisayarı topladım. Adobe Premiere Pro'da video açtığım zaman mavi ekran hatası aldım. İlk başta üzerinde durmadım ama bugün Photoshop'ta da benzer bir hata aldım. Raw dosyası açtığımda ekran yeşil oldu ve reset atmak zorunda kaldım. Bir yerlerde yanlış var ne olabilir hiç bilmiyorum. İlgilenirseniz çok sevinirim. İlgili dosyayı şöyle bırakıyorum. @Murat5038 DOSYA (DRIVE)

Not Bilgisayarımda Lisanslı Windows 10 Pro sürümü bulunuyor. Tüm güncellemeleri yapılmış görünüyor. Ekran Kartı da aynı şekilde güncel görünüyor. Dxdiag görüntülerini paylaşıyorum belki bilen biri için faydası olur.

Bu arada oyunlarda hiçbir sorun yok. Call Of Duty Warzone, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunlarda ultra ayarlarda akıcı oynuyorum 4-5 saat aralıksız oynadığım oluyor.

Son düzenleme:
Sizde de ekran kartı kaynaklı gözüküyor, BIOS default yapıp dahili GPU kapatın. DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.
Bellekleriniz de destek listesinde bulunmuyor uyumlu bellek kitleri ile değiştirin.
Memtest de ek olarak bir yapın sonucu paylaşın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı