Mavi ekran hatası

Bugün bende iki kere mavi ekran hatası aldım. Ama bu eski DOS mavi ekran değil, windowsun "your pc ran into a problem and needs to restart" yazıp, %100e tamamlandıktan sonra makineyi yeniden başlattığı hata.

ilkinde steami çalıştırırken oldu, ikincisinde hurriyetin sitesine girerken. Çok gariptir kardeşimin bilgisayarında Cnnturkün sitesine girdiğinde sürekli bu hatayı veriyor. Steami bir daha açtım almadım.

java, flashplayerdan şüpheleniyorum. Yaklaşık 3 senedir aynı işletim sistemini kullanıyorum ilk defa almaya başladım.

Bugün bende iki kere mavi ekran hatası aldım. Ama bu eski DOS mavi ekran değil, windowsun "your pc ran into a problem and needs to restart" yazıp, %100e tamamlandıktan sonra makineyi yeniden başlattığı hata.

ilkinde steami çalıştırırken oldu, ikincisinde hurriyetin sitesine girerken. Çok gariptir kardeşimin bilgisayarında Cnnturkün sitesine girdiğinde sürekli bu hatayı veriyor. Steami bir daha açtım almadım.

java, flashplayerdan şüpheleniyorum. Yaklaşık 3 senedir aynı işletim sistemini kullanıyorum ilk defa almaya başladım.
Varolan konuyu kirletmeyin, kendi konunuzu açın ve minidump dosyasını paylaşın.

Bu konu kirletmek degil bilgi paylasimi belkide bir kac kiside ortak bir sebepten goruluyor. Surekli konu acilmasi mi daha iyi ayni baslik altinda tartisilmasi mi. Belki ben belkide konu sahibi bir fikir edinecek yazilanlardan. Cok sacma dusunceleriniz var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı