Çözüldü Mavi ekran hatasının ardından bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

AteşEdenMuz

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 1tb ssd
Ekran kartı
Asus GeForce Tuf Rtx 3060 Tİ
Anakart
Asus b650m-a
İşlemci
amd ryzen 5 7600x
Herkese iyi sosyaller iyi pazarlar dilerim. Ben bazı oyunları oynerken mavi ekran alıyordum ancak dün akşam canıma tak etti ve dedim ki format atayım. Formata başladım ilerledi bir kısma kadar ardından bilgisayarın kendisini resetleyeceği an yine mavi elran yedim ve o andan itibaren hiç açılmadı bilgisayar sadece ASUS yazısını görüyorum scan file gibiisnden yazı geliyor ve kendisini yeniden başlatıyor ne yapmalıyım.

Çözüm
SSD'yi farklı bir SATA portuna takıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse RAM'lerin bir tanesini CPU'ya uzak sokete takıp çalıştırın.

Formatımın yarım kalmasından kaynaklanıyormuş. Bir şekilde format flash ı hazırladım ve formatı attıktan sonra en sorunlu oyunda bile mavi ekran yemedim.
Ben normalde Windows 10 kullanıp formatı sürekli bu bilgisayarı sıfırla ile format atıyordum ilk defa Windows 11 de denedim artık dosyaları eksik mi kurdu çakışan dosyalar mı vardı bilemiyorum çok hakim değilim ama tekrardan Windows 10'a döndüm ve şu an sorunsuz çalışıyor.

Garantisi varsa gönderin.

SSD'yi farklı bir SATA portuna takıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse RAM'lerin bir tanesini CPU'ya uzak sokete takıp çalıştırın.

Formatımın yarım kalmasından kaynaklanıyormuş. Bir şekilde format flash ı hazırladım ve formatı attıktan sonra en sorunlu oyunda bile mavi ekran yemedim.
Ben normalde Windows 10 kullanıp formatı sürekli bu bilgisayarı sıfırla ile format atıyordum ilk defa Windows 11 de denedim artık dosyaları eksik mi kurdu çakışan dosyalar mı vardı bilemiyorum çok hakim değilim ama tekrardan Windows 10'a döndüm ve şu an sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tekrar mavi ekran alırsan etiketlersin beni, sorunun çözüldüğüne sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…