Mavi ekran ile PC aniden kasıyor ve ses çıkartıp çöküyor

imrancalis2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Gskill 32GB CL16 3600MHZ
SSD veya HDD modeli
Samsung 500GB 980 PRO
Ekran kartı
gigayte gtx 11gb 1080ti oc edition
Anakart
asus x570 f gaming
İşlemci
ryzen 7 3700x
Yapmadığım test kalmadı sisteme. Ekran kartı aşırı derecede hızlı bir şekilde ısınıyor. Oyun açıyorum daha ana menüsünde 84 85'lere çıkabiliyor. Memtest yaptım RAM'ler sorunsuz. Sistemi benchmark sokuyorum sorun yok. Ama oyun oynarken aniden bu çökme sorununu yaşıyorum. PC formatladım tertemiz bir süre idare etti sonra gene başladı bu çökmelere. Minidump ayarları açık olmasına rağmen oraya herhangi bir rapor vermiyor dolasıyla buradan kimse ile paylaşamıyorum.

Taramalı gibi ses çıkartıyor kapanıyor. bip bip bip değilde drıııı drıı drııı. sankı asfalt deler gibi
Aynı sorun eski bilgisayarımda da oluyordu, genelde RAM %100 civarı çalışırken oluyordu ama bu CPU ile ilgili de olabilir. Emin olduğum tek şey bir parçanın çok zorlanmasından kaynaklanıyordu. İsterseniz bilgisayar açıldığında görev yöneticisi üzerinden RAM tüketim miktarına bakın. RAM'de sorun yoksa diske ve CPU'ya da bakın. Ben arka arakaya birçok uygulama dizince oluyordu.

termal macun surdum ekran kartına 5 gun ıdare etti sonra tekrar başlkadı hemde oyun dışlında başka hiç bir şey açık değilken.
ram testi yaptım sorunsuz geçti cpuda düzgün çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…