B buraksav345 Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır?
PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır?
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 724 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #2 buraksav345 dedi: PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır? Eki Görüntüle 2116900 Genişletmek için tıkla... Anlık bilgisayar donmuş olabilir ya da bilgisayarcı meşhuru RAM'lar fazla geliyordu deyip hepsini almış olabilir. Artı 0 Eksi
buraksav345 dedi: PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır? Eki Görüntüle 2116900 Genişletmek için tıkla... Anlık bilgisayar donmuş olabilir ya da bilgisayarcı meşhuru RAM'lar fazla geliyordu deyip hepsini almış olabilir.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 buraksav345 dedi: PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır? Eki Görüntüle 2116900 Genişletmek için tıkla... PC ne durumdan dolayı tamire gitti hocam? emirc.2 dedi: Anlık bilgisayar donmuş olabilir ya da bilgisayarcı meşhuru RAM'lar fazla geliyordu deyip hepsini almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini almaz ya hocam o zaman görüntü gelmez. Muhtemelen taktığı parça arızalı veya format atmadan göndermiş de olabilir. Artı 0 Eksi
buraksav345 dedi: PC tamire gitti temizlendi bakımı yapıldı format atıldı geldi mavi ekran hatası aldım fakat 0% ilerlemiyor. Yardımcı olacak var mıdır? Eki Görüntüle 2116900 Genişletmek için tıkla... PC ne durumdan dolayı tamire gitti hocam? emirc.2 dedi: Anlık bilgisayar donmuş olabilir ya da bilgisayarcı meşhuru RAM'lar fazla geliyordu deyip hepsini almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini almaz ya hocam o zaman görüntü gelmez. Muhtemelen taktığı parça arızalı veya format atmadan göndermiş de olabilir.