ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar minidump dosyaları aşağıdaki linktedir. 100817-22359-01.rar Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2017
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ekim 2017 #2 Bu hata sürekli devam ediyorsa bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Artı 0 Eksi
Bu hata sürekli devam ediyorsa bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
KS KS ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #3 MF dedi: Bu hata sürekli devam ediyorsa bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... İlk defa aldım bu hatayı. Artı 0 Eksi
MF dedi: Bu hata sürekli devam ediyorsa bellek testi yapın: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Genişletmek için tıkla... İlk defa aldım bu hatayı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ekim 2017 #4 Tekrar aynı hatayı almadığınız sürece bir şey yapmaya pek gerek yok. Tek seferlik bir durum olabilir. Artı 0 Eksi
Tekrar aynı hatayı almadığınız sürece bir şey yapmaya pek gerek yok. Tek seferlik bir durum olabilir.
KS KS ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #5 MF dedi: Tekrar aynı hatayı almadığınız sürece bir şey yapmaya pek gerek yok. Tek seferlik bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Yatarken açık bıraktım ve yaklaşık 6 saat taradı. Hata bulmadı hiç. 1 kere pass yapmış. İkincinin bitmesini beklemeden kapadım. Sorun yoktur herhalde. Daha fazla taratmaya gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2017 Artı 0 Eksi
MF dedi: Tekrar aynı hatayı almadığınız sürece bir şey yapmaya pek gerek yok. Tek seferlik bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Yatarken açık bıraktım ve yaklaşık 6 saat taradı. Hata bulmadı hiç. 1 kere pass yapmış. İkincinin bitmesini beklemeden kapadım. Sorun yoktur herhalde. Daha fazla taratmaya gerek var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.478 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #6 MSI, ASUS ve ekran kartı için ek olarak kurulu aracı sil. OC varsa kaldır. C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpmgrk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpnk.sys Bu 2 dosyayı sil. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2017 Artı 0 Eksi
MSI, ASUS ve ekran kartı için ek olarak kurulu aracı sil. OC varsa kaldır. C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpmgrk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpnk.sys Bu 2 dosyayı sil.
KS KS ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #7 claus dedi: MSI, ASUS ve ekran kartı için ek olarak kurulu aracı sil. OC varsa kaldır. C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpmgrk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpnk.sys Bu 2 dosyayı sil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 2 dosyayı silemedim. ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Onu da kaldırmalı mıyım? Fan hızı ayarlarken kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2017 Artı 0 Eksi
claus dedi: MSI, ASUS ve ekran kartı için ek olarak kurulu aracı sil. OC varsa kaldır. C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpmgrk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\rzpnk.sys Bu 2 dosyayı sil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz 2 dosyayı silemedim. ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Onu da kaldırmalı mıyım? Fan hızı ayarlarken kullanıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.478 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #8 Kaldır. Neden silemiyorsun? Artı 0 Eksi
A Ayberk Akdeniz Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #9 claus dedi: Kaldır. Neden silemiyorsun? Genişletmek için tıkla... System32 dosyaları Trustedinstaller'dan izin almadan silinemiyor sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2017 Artı 0 Eksi
claus dedi: Kaldır. Neden silemiyorsun? Genişletmek için tıkla... System32 dosyaları Trustedinstaller'dan izin almadan silinemiyor sanırım.
KS KS ARDA TEK Hectopat Katılım 23 Aralık 2012 Mesajlar 469 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2017 #10 ARDA TEK dedi: Dediğiniz 2 dosyayı silemedim. ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Onu da kaldırmalı mıyım? Fan hızı ayarlarken kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya başka bir programda açık şeklinde hata veriyor. Kaldırdım şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2017 Artı 0 Eksi
ARDA TEK dedi: Dediğiniz 2 dosyayı silemedim. ASUS GPU Tweak 2 kullanıyorum. Onu da kaldırmalı mıyım? Fan hızı ayarlarken kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya başka bir programda açık şeklinde hata veriyor. Kaldırdım şu an.