HD Tune programını indirip bu diske "Quick Scan" tiki kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı ve test sonuçlarının yanında SMART verilerini de paylaşmanızı istiyorum.
Ekran kartı sürücünüzü de DDU programını kaldırıp, uyumlu stabil bir sürüm kurmanızı isteyeceğim.
Cihazınız Optiplex 3010 olarak görünüyor, doğru mudur?
Diğer hatalarda da BattlEye Anti-Cheat motoru öne çıkıyor.
Herşeyden önce size de yeni mutlu yıllar. Windowsum 240 gb ssd ye kurulu ve ben Seagate 500gb lik hdd takarak gta 5 yüklemeyi planlıyordum. Harddiski ilk başta algılamadı ama sonradan algıladı. Bende steamden indirmeye aldım ve disk yazma hatası verdi sonra da harddiski algılamadı. Ben HD Tune programını indirsemde harddisk görünmediği için sonuç alabilecek miyim? Ekran Kartı sürücüm amd nin kendi sitesinden rx570 olarak indirdim. Ekran Kartı için sizce ne indirmeliyim bu arada sadece dvi girişli mining tarzı bir ekran kartım var. Evet cihazım Optiplex 3010.
O zaman tespitimiz doğru. HDD sistemden çıkartılmalı, ömrünü fazlasıyla tamamlamış gibi görünüyor.
Ekran kartınızın tam modeli ne ise, ona göre sürücü indirmenizi tavsiye ederim.
Hdd yi çıkardım sistem gayet iyi.8gb ram ile çalışıyor.Bugün ise 8gb kingston ram daha aldım.Bu sefer mavi ekran veriyor,yeni 8gb ram i tek takınca mavi ekran veriyor.Eski rami (2 ay önce aldım) tek takınca sorun yok.Ben bu bilgisayara yeni ram aldım 3 defa 8gb hepsini denediğimde mavi ekran aldım.Sizce sorun ramlerdemi bilgisayardamı yoksa bir driverdamı?Ekran kartı nı amd nin kendisinden güncelledim aygıt yöneticisinden bütün aygıtları güncelleştir tuşuna bastım ne yapmalıyım ram önerirmisiniz?herşey için teşekkürler.