atlantisegidek Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 138 21 Ekim 2021 #1 Merhaba mavi ekran hatası ile ilgili destek alabilir miyim? Minidump linkini paylaşıyorum: Link İlginize teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2021
Merhaba mavi ekran hatası ile ilgili destek alabilir miyim? Minidump linkini paylaşıyorum: Link İlginize teşekkürler.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.990 Makaleler 18 Çözümler 463 Yer Valisiz Vilayet! 21 Ekim 2021 #2 Daha önceden sanırım sizin bir konunuza yazmıştım, tanıdık geldiniz. Hata sebebi ağ kartı sürücüsü. Donanım Kimliğini verirseniz sürücüsünü veririm. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Daha önceden sanırım sizin bir konunuza yazmıştım, tanıdık geldiniz. Hata sebebi ağ kartı sürücüsü. Donanım Kimliğini verirseniz sürücüsünü veririm. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net