Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 20 Aralık 2023 #1 a.zip drive.google.com Minidump dosyası burada bugün 1 kere aldım mavi ekran hatası. Sürücülerim güncel cihazı yeni aldım sıcaklık değerleri donanım testleri oyun performansları da normal bir sıkıntı yok. İncelerseniz sevinirim.
a.zip drive.google.com Minidump dosyası burada bugün 1 kere aldım mavi ekran hatası. Sürücülerim güncel cihazı yeni aldım sıcaklık değerleri donanım testleri oyun performansları da normal bir sıkıntı yok. İncelerseniz sevinirim.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 20 Aralık 2023 #2 BattlEye anti cheat hatanın sebebi, internet sürücülerini de kontrol et. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 20 Aralık 2023 #3 181951 dedi: BattlEye anti cheat hatanın sebebi, internet sürücülerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... PUBG'den çıkış yapınca verdi hatayı önemli bir problem değil o zaman. İnternet sürücülerini de kontrol edeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
181951 dedi: BattlEye anti cheat hatanın sebebi, internet sürücülerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... PUBG'den çıkış yapınca verdi hatayı önemli bir problem değil o zaman. İnternet sürücülerini de kontrol edeceğim teşekkürler.