Mavi ekran sonrası bilgisayar siyah ekranda takılıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ATSOMAN

Decapat
Daha fazla  
Last of Us part 2 oynuyordum, bir anda oyun kastı ve durdu. Ben de Alt Tab attım ama o da çalışmadı. Sonra bir kalktım geri geldim ki mavi ekran vermiş. Sonra tuştan yeniden başlattım, sonra bilgisayarı kapatacaktım, kapatmaya çalıştım olmadı. Tekrar bastım, olmadı. En son tuşundan kapatıp yattım, sonraki gün geldiğimde ekran açılıyor, siyah ekranda kalıyor. RAM'leri çıkartıp denedim, BIOS pilini çıkartıp denedim olmadı. Bir yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• 20250510_003757.jpg
    20250510_003757.jpg
    221,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20250510_003519.jpg
    20250510_003519.jpg
    234,6 KB · Görüntüleme: 13
Last of Us part 2 oynuyordum, bir anda oyun kastı ve durdu. Ben de Alt Tab attım ama o da çalışmadı. Sonra bir kalktım geri geldim ki mavi ekran vermiş. Sonra tuştan yeniden başlattım, sonra bilgisayarı kapatacaktım, kapatmaya çalıştım olmadı. Tekrar bastım, olmadı. En son tuşundan kapatıp yattım, sonraki gün geldiğimde ekran açılıyor, siyah ekranda kalıyor. RAM'leri çıkartıp denedim, BIOS pilini çıkartıp denedim olmadı. Bir yardımcı olun.
Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
İnceleyeyim.

Hocam F1 tuşuna basarak sistemi açabilirsiniz.

Minidump dosyalarını paylaşırmısınız?
İnceleyeyim.

@ATSOMAN

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kaan Güneş00 senden özür diliyorum. Ban yedim. Şimdi minidumpa ulaşamıyorum. Sağdaki görüntü olduğu zaman da F1 bastım bir şey değişmedi. Hala aynı durum. Dediğm gibi BIOS'a erişebiliyorum.

Safemodda bile başlatsam ekran gelmiyor.

Minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
İnceleyeyim.

@ATSOMAN

Abi bir şeykilde açmayı başardım bu da minidump inceler misin? wind.rar

@Kaan Güneş00

Son düzenleme:
@Kaan Güneş00 senden özür diliyorum. Ban yedim. Şimdi minidumpa ulaşamıyorum. Sağdaki görüntü olduğu zaman da F1 bastım bir şey değişmedi. Hala aynı durum. Dediğm gibi BIOS'a erişebiliyorum.

@Kaan Güneş00
Eve geçince inceleyip size döneceğim.

@Kaan Güneş00
DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
Hatası alıyorsunuz , wvwifibus.sys adı altında.

Hatanın manası ; Realtek Wİ-Fİ sürücünüzde sorun var , Silip tekrar en güncel sürümünü yükleyin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı