Daha demin oyun oynarken PC mavi ekran yedi fakat bildiğiniz dümdüz mavi ekran ve garip bir seste çıktı takılma sesi gibi. Bilgisayarı güç düğmesine basılı tutarak kapattım ve şimdi PC'yi açmaya çalıştığım da ekrana görüntü gelmiyor fakat bilgisayarın fanları vb. çalışıyor. Maalesef ekran kartının veya monitörün bozulduğunu düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Evinizde HDMI dönüştürücü veya anakarta uyumlu görüntü kablosu var mı? Varsa anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Ayrıca işlemciniz tam modeli nedir? Grafik kartı vardır umarım.
Herhangi bir yanık kokusu veya PSU fanında anormallik görüyor musun? Ek olarak ana kartını da şöyle bir göz ucuyla kontrol eder misin gariplik var mı diye.
Evinizde HDMI dönüştürücü veya anakarta uyumlu görüntü kablosu var mı? Varsa anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Ayrıca işlemciniz tam modeli nedir? Grafik kartı vardır umarım.
Herhangi bir yanık kokusu veya PSU fanında anormallik görüyor musun? Ek olarak ana kartını da şöyle bir göz ucuyla kontrol eder misin gariplik var mı diye.
Farklı çözümler var ancak deneme yanılma yöntemi ile olacak şeyler ve bu imkanın sizde olduğunu düşünmüyorum. Başka bir yöntem bilen varsa yardımcı olur umarım.