E Eser6164 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Merhaba, mavi ekran sonrası bilgisayar açılmadı. Samsung SSD'yi başka bilgisayara bağladım ancak disk yönetiminde gözükmüyor. BIOS'ta gözükmüyor. Bozuldu mu? Yoksa tekrar çalışma ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Merhaba, mavi ekran sonrası bilgisayar açılmadı. Samsung SSD'yi başka bilgisayara bağladım ancak disk yönetiminde gözükmüyor. BIOS'ta gözükmüyor. Bozuldu mu? Yoksa tekrar çalışma ihtimali var mı?
KS KS E Eser6164 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #11 Gokberk_DRY dedi: Hocam başka bir bilgisayardan sistemi açın açıldıktan sonra SSD'yi bağlayın gözüküyor mu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok gözükmüyor, disk yöneticisi, USB kablo ile de bağladım yok. Görüşün nedir. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Hocam başka bir bilgisayardan sistemi açın açıldıktan sonra SSD'yi bağlayın gözüküyor mu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Yok gözükmüyor, disk yöneticisi, USB kablo ile de bağladım yok. Görüşün nedir.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 6 Mayıs 2021 #12 Eser6164 dedi: Yok gözükmüyor, disk yöneticisi, USB kablo ile de bağladım yok. Görüşün nedir? Genişletmek için tıkla... SSD modelini alabilir miyim? Artı 0 Eksi
Eser6164 dedi: Yok gözükmüyor, disk yöneticisi, USB kablo ile de bağladım yok. Görüşün nedir? Genişletmek için tıkla... SSD modelini alabilir miyim?
KS KS E Eser6164 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #13 Gokberk_DRY dedi: Samsung 840 evo Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 6 Mayıs 2021 #14 Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Artı 0 Eksi
KS KS E Eser6164 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #15 Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım bir umut dedim. Teşekkürler Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım bir umut dedim. Teşekkürler
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #16 Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada SSD hız testi yaparken arkada açık olan Discord Steam vs. gibi uygulamalar çok az da olsa hız düşmesi yapar mı? Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada SSD hız testi yaparken arkada açık olan Discord Steam vs. gibi uygulamalar çok az da olsa hız düşmesi yapar mı?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 7 Mayıs 2021 #17 Neueste dedi: Hocam bu arada SSD hız testi yaparken arkada açık olan Discord Steam vs. gibi uygulamalar çok az da olsa hız düşmesi yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Neueste dedi: Hocam bu arada SSD hız testi yaparken arkada açık olan Discord Steam vs. gibi uygulamalar çok az da olsa hız düşmesi yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS E Eser6164 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #18 Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamir imkanı oluyor mu, denemeye değer mi. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Hocam SSD'niz bozulmuş diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tamir imkanı oluyor mu, denemeye değer mi.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 7 Mayıs 2021 #19 Eser6164 dedi: Tamir imkanı oluyor mu, denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Peki bozulmadan önce kasma sorunları çökme sorunları veya mavi ekranlar alıyor muydunuz? Artı 0 Eksi
Eser6164 dedi: Tamir imkanı oluyor mu, denemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Peki bozulmadan önce kasma sorunları çökme sorunları veya mavi ekranlar alıyor muydunuz?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.462 Makaleler 1 Çözümler 19 7 Mayıs 2021 #20 Direk hiç mi görünmüyor? Rufus ile içine Free DOS yazarak kurtarabilirsiniz belki. Artı 0 Eksi