Mavi ekran sonrası sistem açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Lord Tordah

Hectopat
Yer
pensilvanya
Bilgisayarda güzelce oyun oynarken arkada da video izliyordum. Birden mavi ekran hatası verdi. Sistemi yeniden başlatmak istediğimde ise anakartın logosu gittikten sonra siyah ekranda kaldığını gördüm. 1-2 defa resetledim sorun çözülmedi. Yardımcı olur musunuz?

Bir defa daha resetlerseniz Windows otomatik onarıma girer muhtmelen düzelttiyse düzeltti yoksa da format şart gibi :/ gerçi kurtarma seçeneklerinde birkaç kod vardı sanırım eksik dosyaları tamir eden. Eğer otomatik onarım başarısız oldu derse gelişmiş ayarlara oradan da komut sistemini açın ve sfc /scannow yazın bozuk dosyaları tamir etmeye çalışır. Olmazsa dediğim gibi tekrardan Windows'u yüklemeniz gerekir.

Maalesef otomatik onarıma sokamadım sistemi bir türlü. "Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir."
7 saattir ekranımda yazan bu. Dediğiniz gibi format atmak șart gibi. Harddisk arızalı olma ihtimali var mıdır sizce?

Sağlık testi yaptırmanız gerek. Mavi ekran her şey demek olabiliyor maalesef ki ama overclock yapmadıysaniz aniden olan mavi ekran ya RAM'den ya da Diskten kaynaklı olur. Hem Memtest yapın hem de sağlığına ve hızına bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…