L Lkpkortlek Hectopat Katılım 18 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #1 Bende bugun mavi ekran hatasi aldim ve bilgisayar kapandı başlangıç acilisini yapiyor ardindan siyah ekran veriyor ama imlec gozukuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2017
Bende bugun mavi ekran hatasi aldim ve bilgisayar kapandı başlangıç acilisini yapiyor ardindan siyah ekran veriyor ama imlec gozukuyor.
Ali Berk Ercan Megapat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 365 Yer Yenimahalle/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Temmuz 2017 #2 Ayrıca mavi ekranda verdiği hatayı görebildiyseniz onu da yazın. Aynı durum dün başka bir bilgisayara image atarken benim başıma geldi. Ben BIOS kurcalayarak çözdüm fakat normal çözümünü ben de merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2017 Artı 0 Eksi
Ayrıca mavi ekranda verdiği hatayı görebildiyseniz onu da yazın. Aynı durum dün başka bir bilgisayara image atarken benim başıma geldi. Ben BIOS kurcalayarak çözdüm fakat normal çözümünü ben de merak ediyorum.