Mavi Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Emirzed_25

Centipat
Merhaba arkadaşlar PC'yi toplayalı 1, 5 ay oldu her şey gayet normal ve güzeldi oyunlarımı oynardım falan mavi ekran hatası aldım sonrasında kendi kendine res attı internette araştırdım bazı videolarda format atın düzelebilir diyordu bende attım attıktan sonraki 2 gün sıkıntı yoktu şimdi tekrar mavi ekran alıyorum ne olursunuz yardımcı olur musunuz? Desktop bu da minidump dosyası ne olursunuz allahınıza kurban yardımcı olur musunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız açılıyorsa, rehber üzerinde bulunan adımları izleyin.

Minidump dosyanızı kısayol olarak atmışsınız. Dosyanın kendisini atarsanız bir göz atalım.
Bilgisayarınız açılıyorsa, rehber üzerinde bulunan adımları izleyin.

Son aldığınız minidump dosyasına göre MemTest86 ile RAM'lerinizi test edin. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, MemTest86 RAM Test USB'si Oluşturma Rehberi'ne göz atabilirsiniz.

Nasıl kullanılacağı ile ilgili olarak da Memtest86 ile RAM Testi buradan ulaşabilirsiniz.

Buradan alacağınız sonuca göre devam edelim.

Screenshot_1.png

Memtest indirip videodaki gibi ilerlediğimde imageusb tıklayınca böyle hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı