A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 16 Nisan 2025 #1 Bilgisayarımda hiçbir sorun yokken bir anda her şey donuyor ve sonrasında mavi ekran veriyor. Bu her gün belirsiz saatlerde bir anda yaşanıyor. Sebebini bir türlü anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim, minidump dosyalarını linke ekliyorum. Minidump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
Bilgisayarımda hiçbir sorun yokken bir anda her şey donuyor ve sonrasında mavi ekran veriyor. Bu her gün belirsiz saatlerde bir anda yaşanıyor. Sebebini bir türlü anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim, minidump dosyalarını linke ekliyorum. Minidump.rar
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.058 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Nisan 2025 #2 @atlasplus RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
@atlasplus RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 16 Nisan 2025 #3 turko35408 dedi: @atlasplus RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam önce bir mavi ekranin sebebine baksanız minidump dosyasından ona göre yapsam fazla zamanım yok da. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @atlasplus RAM testi yapıp sonucu paylaşın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam önce bir mavi ekranin sebebine baksanız minidump dosyasından ona göre yapsam fazla zamanım yok da.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.058 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Nisan 2025 #4 Baktım da öyle yazdım. Zaman ayırmalısınız. Artı 0 Eksi
KS KS A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 16 Nisan 2025 #5 turko35408 dedi: Baktım da öyle yazdım. Zaman ayırmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bakacağım boş zamanımda. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Baktım da öyle yazdım. Zaman ayırmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bakacağım boş zamanımda.