Mavi ekran sorunu nasıl çözülür?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Yeni SSD aldım kurulumu yaptım test ettim filan her şey yolundaydı. Horizon indireyim oynayayım dedim oyunu açıyorum yükleme esnasında mavi ekran veriyor ama diğer oyunlarda sorun yok.

Servise gönderdim, servis sağlam diye geri gönderdi. Gelince tekrar denedim yine mavi ekran aldım. Ardından HAF700 EVO kasanın LCD ekranının USB 9 pin anakart kablosunu ve ekran kartının Lian Li RGB kablosunu çıkardım sorun çözüldü. Bunları teker teker de denedim ikisini de kullanamıyorum. Sonuç olarak mavi ekran hatası düzeldi ama eski SSD'de bu kabloyu ve LCD ekranı kullanabiliyorken bunda neden kullanamıyorum? Bu işin bir teknik açıklaması var mı?

HAF700 EVO kasanın olayı zaten ön ekranı ve kullanamayacaksam ne anlamı var? Ya da Lian Li strimer RGB kabloyu ben şimdi ne yapacağım?

Ayrıca kasanın LCD ekranı oyunda değilken düzgün çalışırken oyuna girince sürekli USB giriş çıkış bildirim sesi geliyor. FurMark testi yapınca da o USB giriş çıkış bildirim sesi geliyor. Yani ekran kartı yük altındayken o ses hep geliyor.

Eski SSD 3.0'dı yeni SSD 5.0

Dosya Ekleri

• images-8.jpeg
    images-8.jpeg
    14,3 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı