Arkadaşlar bilgisayara format attığımdan beri birçok kez mavi ekran aldım (hatalar çoğu zaman farklıydı) konuyu iyice araştırınca minidump dosyalarının kaydedildiğini ve oradan bulunacağını öğrendim fakat o klasör hep boştu, hata alsam bile oraya gitmiyor. (Başlangıç ayarlarıyla oynamadım veya CCleaner gibi uygulamalar da kullanmıyorum) DirectX 9, 10, 11, 12; C++; ekran kartı; Intel driverları; Toshiba sitesinden PC'min driverları bunları indirdim fakat IObit'in driver yazılımını kullanınca birçok eksik driver buldu hiç güvenmesem de indir dedim ve hata verdi, sistem geri yükleme yaptım. Ben de ne yapacağımı, nasıl çözeceğimi şaşırdım. Bu arada hiç oyun oynamam PC'yi iş için kullanıyorum. Aşağıda sistem özelliklerimi ve ilgili görselleri paylaştım. Mesela şu eksik driverların (aşağıda görselini paylaştığım) hangisini kurmalıyım, nereden kurmalıyım? Minidump dosyalarım neden kayıt olmuyor. Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
www.epey.com
Toshiba Satellite P50-A-14H Notebook
Toshiba Satellite P50-A-14H Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.