windows 10 kullanıyodum benim sistemimdede sorun çıktıBöyle bir durum varsa ya Windows güncellemeleriyle alakalı olabilir ya da virüs kaynaklı olabilir. Her iki durumda da bazı kullanıcıları etkilemiş olabilir. Örneğin bazı Windows 11 kullanıcıları etkilenmiş, Windows 10 kullanmaya devam edenler hiç etkilenmemiş olabilir.
yani aklıma tek ortak uygulama ve şüpheli gözüken riot vanguard geliyorUcu gayet açık bir konu. Bahsettiğiniz kişilerle birlikte ortak kullandığınız bir uygulama, yeni yaptığınız bir güncelleme, yeni kullammaya başladığınız bir program, değiştirdiğiniz bir donanım var mı? En basitinden hangi durumlarda bu hatayı alıyorsunuz ve hata aldığınız durumun bahsettiğiniz kişilerle bir benzerliği var mı? Aldığınız hatayı araştırırken denk geldiğiniz vakalardan yola çıkıp böyle bir kanıya varmak doğru değil. Minidump dosyası paylaşıp anlayan birine analiz ettirirseniz sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
Güncellemelerle alakalı olabilir. Ben de Windows 10 kullanıyorum ama güncellemeleri sürekli ertelediğim için bilemiyorum.windows 10 kullanıyodum benim sistemimdede sorun çıktı
Bir arkadaşımda disk sorunu çıktı, ssd'yi görmüyordu. Format atmaya karar verdim ssd gözüküyordu ama bi hata verdi açtı kapattı boot menüden açtım bir daha kurulumu ssd gözükmüyorduUcu gayet açık bir konu. Bahsettiğiniz kişilerle birlikte ortak kullandığınız bir uygulama, yeni yaptığınız bir güncelleme, yeni kullammaya başladığınız bir program, değiştirdiğiniz bir donanım var mı? En basitinden hangi durumlarda bu hatayı alıyorsunuz ve hata aldığınız durumun bahsettiğiniz kişilerle bir benzerliği var mı? Aldığınız hatayı araştırırken denk geldiğiniz vakalardan yola çıkıp böyle bir kanıya varmak doğru değil. Minidump dosyası paylaşıp anlayan birine analiz ettirirseniz sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
Çok büyük ihtimalle tesadüf. Şimdi ki durum nedir?Bir arkadaşımda disk sorunu çıktı, ssd'yi görmüyordu. Format atmaya karar verdim ssd gözüküyordu ama bi hata verdi açtı kapattı boot menüden açtım bir daha kurulumu ssd gözükmüyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.