Mavi ekran ve FPS düşme sorunu

Arkadaşlar Vegas'ta edit yapıyordum, HDD'den video atarken üzerinde çalışılıyor dedi ve arkada çalışan kısacası bilgisayarla iletişimim kesildi sonra birden mavi ekran verdi System vs yazıyordu ondan sonra Vegas'ta sık sık crash vermeye başladı, minidump istemeyin minidump dosyası bomboş. HDD kaynaklı drop yiyorum artık, Dying Light bad blood ta droplar sıklaştı, bu olay olmadan önce olmuyordu böyle bir şey. Şu an HD Tune ile bad sector testi yapıyorum. ( Oyun HDD kurulu )
HDD health kısmının fotosu:

Tabloyu yorumlar mısınız? SSD (M.2) sağlığı %95 olmuş ve 15 TB veri yazmışım toplamda normal mi? HDD ise 3155 saat çalışmış, SSD ise 730 saat. Neden SSD bu kadar az çalışmış? Yoksa HDD'yi ikinci el mi kitlediler bize?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD arızalanmaya başlamış. Çıkarın ve değiştirin. Kablolarda sorun yoksa doğru slotlara taktıysanız dediğim gibi değiştirin. Rutubetli bir yerdeyseniz odayı havalandırmaya da dikkat edin.

Şu an bad sector taraması yapıyorum, gerçekten masraf çıkmasını istemiyorum. Sistemi hazır olarak satın aldım ince hesaptan. Ve sistem daha 6 aylık 14 şubatta attığım HDD sağlık durumu iyi mi? - Technopat Sosyal
Bu konuda şimdiki sağlık durumu ile ilgili benzerlik var mı?

Bu konuda şimdiki sağlık durumu ile ilgili benzerlik var mı?
Benzerlik derken değerlerin çoğu benziyor ancak önceki ile sonraki arasında okuma hataları fazlalaşmış sıcaklıklar yükselmiş. Ortalama 10 derece yüksek sıcaklıklar HDD'nin.
Diski hangi slota taktın?

Benzerlik derken değerlerin çoğu benziyor ancak önceki ile sonraki arasında okuma hataları fazlalaşmış sıcaklıklar yükselmiş. Ortalama 10 derece yüksek sıcaklıklar HDD'nin.
Diski hangi slota taktın?
Diskin hangi slota takılı olduğunu bilmiyorum çünkü kasayı ben toplamadım ama muhtemelen sata1 takılı. Bu arada oyuna girdim sadece ilk başlarda takılma oluyor ondan sonra oyun yağ gibi akıyor ( Dying Light Bad Blood ) Normal Dying Light girince hiç takılma olmuyor sadece dokular biraz geç yükleniyor, sıcaklık biraz fazla olabilir normal diye düşünüyorum çünkü attığım konu 14 şubatta yazmıştım şuan mayıs ayındayız ve buralar bayağı sıcak. Teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…