B batuhan gümüş Hectopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 RAM g skill 16 gb ram SSD veya HDD modeli ssd corsair mp510 Ekran kartı MSI GEFORCE RTX 2070 TRI FROZR Anakart asus rog strix b450f gaming İşlemci ryzen5 3600 minidump – Google Drive minidump dosyam bu abi 3 yıldır bu sorunu çözemedim gittiğim servis kalmadı Mersin'de İstanbul'a servise bile gitti ama olmadı ekran kartını 3 kere değiştirdim vs. Sürekli mavi ekran yiyor ve PC kapanıyor.
minidump – Google Drive minidump dosyam bu abi 3 yıldır bu sorunu çözemedim gittiğim servis kalmadı Mersin'de İstanbul'a servise bile gitti ama olmadı ekran kartını 3 kere değiştirdim vs. Sürekli mavi ekran yiyor ve PC kapanıyor.
R RuZstv Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 efendim powerin w si kaç Artı 0 Eksi
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2022 #3 hocam güç kaynağınızın yani psunuzun w gücü düşük olabilir ya da işlemci ya da ram'e o.c yaptıysanız geri alın Artı 0 Eksi
hocam güç kaynağınızın yani psunuzun w gücü düşük olabilir ya da işlemci ya da ram'e o.c yaptıysanız geri alın
KS KS B batuhan gümüş Hectopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #4 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: hocam güç kaynağınızın yani psunuzun w gücü düşük olabilir ya da işlemci ya da ram'e o.c yaptıysanız geri alın Genişletmek için tıkla... reis kapanma sorununu dün buldum ups den kaynaklıymıs ama 3 yıldır mavi ekranı cözemedim RuZstv dedi: efendim powerin w si kaç Genişletmek için tıkla... 650 Artı 0 Eksi
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: hocam güç kaynağınızın yani psunuzun w gücü düşük olabilir ya da işlemci ya da ram'e o.c yaptıysanız geri alın Genişletmek için tıkla... reis kapanma sorununu dün buldum ups den kaynaklıymıs ama 3 yıldır mavi ekranı cözemedim RuZstv dedi: efendim powerin w si kaç Genişletmek için tıkla... 650