Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 ve Windows 7 olarak 2 işletim sistemi var eski bilgisayarımda ama fotoğraflarımın olduğu Windows 8.1 açılmıyor sürekli mavi ekran veriyor. Ben bu fotoğraflari nasıl kurtarırım? Windows 7 açılıyor ama masaüstünde maalesef gözükmüyor fotoğraflar. Nasıl hallederim?
Windows işletim sistemleri diğer windows işletim sistemlerinin şifrelemelerini çözebilir. Eğer win7'de bulunan admin hesabı ile win8 kurulu olan yeri bulup users/<win8 hesabının adı>/masaüstü kısmına girerseniz gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Eğer görmezse winrar kullabarak ulaşmaya çalışın. O da olnaz ise diskin win8 verilerinin olduğu yerlerde sorun olabilir. Bu nedenle veri okunamayabilir.
Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 ve Windows 7 olarak 2 işletim sistemi var eski bilgisayarımda ama fotoğraflarımın olduğu Windows 8.1 açılmıyor sürekli mavi ekran veriyor. Ben bu fotoğraflari nasıl kurtarırım? Windows 7 açılıyor ama masaüstünde maalesef gözükmüyor fotoğraflar. Nasıl hallederim?
Düzgün çalışan bir sisteme dosyaların olduğu disklerini 2. disk olarak takıp. Dosyaların Path'ini hatırlıyorsanız o Path'e giderek kopyalayıp alabilirsiniz.
Hbcd Windows recovery yani Windows kurtarma ISO dosyadır içinde türlü türlü uygulamalar bulunur bunlar klasör klasör ayrılır kurduktan sonra dediğim gibi yazın Windows 8.1 düzeltmeye çalışacak içindeki bir tane uygulama sayesinde.
Hbcd Windows recovery yani Windows kurtarma ISO dosyadır içinde türlü türlü uygulamalar bulunur bunlar klaösr klasötr ayrılır kurduktan sonra dediğim gibi yazın Windows 8.1 düzeltmeye çalışacak içindeki bir tane uygulama sayesinde.