Çözüldü Mavi ekran veren Windows 8.1'den veri kurtarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ALPHA_WOLF

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Windows 8.1 ve Windows 7 olarak 2 işletim sistemi var eski bilgisayarımda ama fotoğraflarımın olduğu Windows 8.1 açılmıyor sürekli mavi ekran veriyor. Ben bu fotoğraflari nasıl kurtarırım? Windows 7 açılıyor ama masaüstünde maalesef gözükmüyor fotoğraflar. Nasıl hallederim?

Hbcd Windows ISO dosyasını flash belleğinize kurduktan sonra flash belleğini önyükleyin ve tekrardan buraya mesaj yazın.

Windows işletim sistemleri diğer windows işletim sistemlerinin şifrelemelerini çözebilir. Eğer win7'de bulunan admin hesabı ile win8 kurulu olan yeri bulup users/<win8 hesabının adı>/masaüstü kısmına girerseniz gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Eğer görmezse winrar kullabarak ulaşmaya çalışın. O da olnaz ise diskin win8 verilerinin olduğu yerlerde sorun olabilir. Bu nedenle veri okunamayabilir.

Düzgün çalışan bir sisteme dosyaların olduğu disklerini 2. disk olarak takıp. Dosyaların Path'ini hatırlıyorsanız o Path'e giderek kopyalayıp alabilirsiniz.

Hbcd Windows ISO dosyasını flash belleğinize kurduktan sonra flash belleğini önyükleyin ve tekrardan buraya mesaj yazın.

Hbcd nedir bir de ben 8.1 kurdum tekrar ama Windows 7 yerine kurdu yani yükseltme yaptı ama yine de veriler gelmdi

Hbcd nedir bir de ben 8.1 kurdum tekrar ama Windows 7 yerine kurdu yani yükseltme yaptı ama yine de veriler gelmdi.

Hbcd Windows recovery yani Windows kurtarma ISO dosyadır içinde türlü türlü uygulamalar bulunur bunlar klasör klasör ayrılır kurduktan sonra dediğim gibi yazın Windows 8.1 düzeltmeye çalışacak içindeki bir tane uygulama sayesinde.

@EmirKadirO

Teşekkürler hocam verdiklerinizi yapip geri geleyeceğim

Windows 8.1 olarak biçimlendirdiğiniz disk bölmesine girin burada masaüstüne gelin fotoğrafları alın
Eki Görüntüle 1857620
Bakıyorum hemen

Windows 8.1 olarak biçimlendirdiğiniz disk bölmesine girin burada masaüstüne gelin fotoğrafları alın
Eki Görüntüle 1857620

Hocam çok yavaş yükleniyor 3 dk oldu normal mi benim eski PC de

Eki Görüntüle 1857620
Dostum çok sağol bu işe yaradı teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…