B Batuhan01 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum bu ekran geliyor. Hard diski çıkardım yine bu hatayı aldım. XP format atarkende bu hatayı alıyorum. Bu hataya benzer NTLDR hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2015
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum bu ekran geliyor. Hard diski çıkardım yine bu hatayı aldım. XP format atarkende bu hatayı alıyorum. Bu hataya benzer NTLDR hatası alıyorum.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 1 Haziran 2015 #2 XP gibi köhnemiş bir işletim sistemine destek vermiyoruz. Windows 8.1'e geçiş yapın. Mavi ekran almaya devam ederseniz yeni konu açarsınız. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
XP gibi köhnemiş bir işletim sistemine destek vermiyoruz. Windows 8.1'e geçiş yapın. Mavi ekran almaya devam ederseniz yeni konu açarsınız. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal