X Xxcrazyboy_xx Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Arkadaslar, benim laptopum açılırken mavi ekranda donen bir nokta var ve 1 2 saat bekledim. Hâlâ öyle, ekran sonra Microsoft'daki bazi seyleri denedim ise yaramadi. ( Fotoğraf atılabiliniyor mu bilmiyorum atilirsa atarım)
Arkadaslar, benim laptopum açılırken mavi ekranda donen bir nokta var ve 1 2 saat bekledim. Hâlâ öyle, ekran sonra Microsoft'daki bazi seyleri denedim ise yaramadi. ( Fotoğraf atılabiliniyor mu bilmiyorum atilirsa atarım)
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz
X Xxcrazyboy_xx Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... nasl göruntu aticam VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... böyle bir hata veriyor 2 3 saat beklettim hayla böyle VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... pardon atamadm kb Dosya Ekleri 16101033809914133871061340464666.jpg 20,5 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 8 Ocak 2021
VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... nasl göruntu aticam VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... böyle bir hata veriyor 2 3 saat beklettim hayla böyle VIII.Edward dedi: Kayıt veya Görüntü atmadan sorunu çözemeyiz Genişletmek için tıkla... pardon atamadm kb
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Xxcrazyboy_xx dedi: nasl göruntu aticam Genişletmek için tıkla... Telefon yardımıyla .