snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 872 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor.
Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor.
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin biraz,olmassa manuel kapatmak dışında bir seçeneğiniz yok. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin biraz,olmassa manuel kapatmak dışında bir seçeneğiniz yok.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 16 Kasım 2023 #3 snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Elle kapatın. Sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Elle kapatın. Sıkıntı olmaz.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 779 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #4 snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Format atın veya format USB inniz varsa format atarmış gibi girin ve sağ aşağıda veya solda (900x600 bir kutunun içinde şimdi indir yazar) oradan onara basın ve onarırsa onarır onaramazsa yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Merhaba. Windows 10 bilgisayarımda mavi ekrandan bir türlü çıkamıyorum. Tüm seçenekleri denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Format atın veya format USB inniz varsa format atarmış gibi girin ve sağ aşağıda veya solda (900x600 bir kutunun içinde şimdi indir yazar) oradan onara basın ve onarırsa onarır onaramazsa yapacak bir şey yok.
KS KS snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 872 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #5 alkqne6 dedi: Hocam bekleyin biraz,olmassa manuel kapatmak dışında bir seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Artı 0 Eksi
alkqne6 dedi: Hocam bekleyin biraz,olmassa manuel kapatmak dışında bir seçeneğiniz yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 snowman0 dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna uzunca basılı tutun. Artı 0 Eksi
KS KS snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 872 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #7 alkqne6 dedi: Güç tuşuna uzunca basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapayim Artı 0 Eksi
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #8 snowman0 dedi: Sonra ne yapayim Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kendisini kapatacaktır,sonra tekrar normal olarak açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Sonra ne yapayim Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kendisini kapatacaktır,sonra tekrar normal olarak açabilirsiniz.
KS KS snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 872 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #9 alkqne6 dedi: Bilgisayar kendisini kapatacaktır,sonra tekrar normal olarak açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam gene aynı oluyor Artı 0 Eksi
alkqne6 dedi: Bilgisayar kendisini kapatacaktır,sonra tekrar normal olarak açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam gene aynı oluyor
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 779 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #10 snowman0 dedi: Sonra ne yapayim. Genişletmek için tıkla... Otomatik kapanır. snowman0 dedi: Hocam gene aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadan fişi çek. snowman0 dedi: Hocam gene aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... 10sn basılı tutmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
snowman0 dedi: Sonra ne yapayim. Genişletmek için tıkla... Otomatik kapanır. snowman0 dedi: Hocam gene aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadan fişi çek. snowman0 dedi: Hocam gene aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... 10sn basılı tutmanız gerekiyor.