memoroketparmak Picopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Sürekli mavi ekran alıyorum, mavi ekran aldıktan sonra BIOS'a atıyor, meraktan Q-flash kısmına baktığımda ise herhangi bir disk bulamadığını söylüyor, SSD mi bozuldu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Sürekli mavi ekran alıyorum, mavi ekran aldıktan sonra BIOS'a atıyor, meraktan Q-flash kısmına baktığımda ise herhangi bir disk bulamadığını söylüyor, SSD mi bozuldu acaba?
Picasso Mossana Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Artı 0 Eksi
KS KS memoroketparmak Picopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... tamam deniyorum Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... değiştirdim Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... yok hocam yine mavi ekran veriyor disk bulunamadı diyor bioasta birde minidump oluşmuyor mavi ekran verme programı indirdim programdan mavi ekran yiyince geliyor ama normal şekilde mavi ekran yiyince gelmiyor Son düzenleme: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... tamam deniyorum Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... değiştirdim Picasso Mossana dedi: Ram'lerini çıkarıp farklı slotlara takarak yeniden dene. Genişletmek için tıkla... yok hocam yine mavi ekran veriyor disk bulunamadı diyor bioasta birde minidump oluşmuyor mavi ekran verme programı indirdim programdan mavi ekran yiyince geliyor ama normal şekilde mavi ekran yiyince gelmiyor