Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Bilgisayar mavi ekren verdi. 5-10 dakika kadar bekledim, hâla %0'dı. Ben de güç tuşundan kapattim. Tekrar acmaya calistigimda bilgisayar çalıyor ama ekrana Windows logosu bile gelmiyor.
Bilgisayar mavi ekren verdi. 5-10 dakika kadar bekledim, hâla %0'dı. Ben de güç tuşundan kapattim. Tekrar acmaya calistigimda bilgisayar çalıyor ama ekrana Windows logosu bile gelmiyor.
Schmtzz Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Mouse imleci gözüküyor mu ekranda? Artı 0 Eksi
KS KS Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 Schmtzz dedi: Mouse imleci gözüküyor mu ekranda? Genişletmek için tıkla... hayır Artı 0 Eksi
Schmtzz Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 BIOS'a girmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Yiğit Azman Centipat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Schmtzz dedi: BIOS'a girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet oda açılmıyor format için bellek var elimde format dosayasida kurulu ama BIOS'a giremiyorum pilini fln söktüm yinede girilmiyor Artı 0 Eksi
Schmtzz dedi: BIOS'a girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet oda açılmıyor format için bellek var elimde format dosayasida kurulu ama BIOS'a giremiyorum pilini fln söktüm yinede girilmiyor