Mavi ekrandan sonra Windows kendini siliyor

tokuchitouaa

Femtopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum bundan yaklaşık 3 hafta önce 6 tane chipsetim yandı. ben de komşumuz iyi bilgisayarcı diye ona yaptırdım, chipsetleri tamir ettiğini söyledi. ben de %100 disk sorunu vardı, tam zamanı deyip bilgisayarıma SSD taktırdım. ardından bilgisayarı aldım, canavar gibi hızlandı bilgisayar. 2 gün sonra mavi ekran aldım ve Windows kendini komple sildi. ben de 1 seferlik olmuştur, deyip format attım ama düzelmedi. 2 güne bir format attım. devamlı düzelmedi, en son 5 gün önce BIOS'u güncelledim ve 5 gün boyunca bir şey olmadı ama bugün yine oldu. Mavi ekran hatalarının birçoğunu aldım ama en çok aldığım hata procces critical died hatasıydı. Bilgisayarım mavi ekran verdi ve açılırken beni direkt BIOS'a yönlendirdi ve ne yaptıysam sorunu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dump dosyalarınızı paylaşırsanız hatanın kaynağını belirleyebiliriz.

güvenli modda çalıştırıp onuda yaptım ama minidump dosyasının içi bomboştu şuan format attım tekrardan, windows 1909 kullanıyordum bugün 2004 ü indireceğim güncelleştirmelerden dolayı mı bilmiyorum ama tahminimce donanımsal çünkü SSD taktıktan sonra bunlar başıma gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…