O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 1 24 Eylül 2025 #1 Bir ara mavi gömlekli adam olayı vardı. Çocuklu bir adamı, mavi gömlekli bir şahıs gaza gelip saldırıyordu. Oğlan bayağı bir tehdit vs. almıştı; hatta bilgileri vs. paylaşılmıştı. O adama ne oldu? En son bırakıldığıyla ilgili haber görmüştüm.
Bir ara mavi gömlekli adam olayı vardı. Çocuklu bir adamı, mavi gömlekli bir şahıs gaza gelip saldırıyordu. Oğlan bayağı bir tehdit vs. almıştı; hatta bilgileri vs. paylaşılmıştı. O adama ne oldu? En son bırakıldığıyla ilgili haber görmüştüm.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.279 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 24 Eylül 2025 #2 Baba tutuklandı diye duydum.
Alper altuntaş Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #3 One Face dedi: Bir ara mavi gömlekli adam olayı vardı. Çocuklu bir adamı, mavi gömlekli bir şahıs gaza gelip saldırıyordu. Oğlan bayağı bir tehdit vs. almıştı; hatta bilgileri vs. paylaşılmıştı. O adama ne oldu? En son bırakıldığıyla ilgili haber görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Instagram'da görmüştüm tutuklandı galiba.
One Face dedi: Bir ara mavi gömlekli adam olayı vardı. Çocuklu bir adamı, mavi gömlekli bir şahıs gaza gelip saldırıyordu. Oğlan bayağı bir tehdit vs. almıştı; hatta bilgileri vs. paylaşılmıştı. O adama ne oldu? En son bırakıldığıyla ilgili haber görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Instagram'da görmüştüm tutuklandı galiba.