Mavi ışık engelleyici ve uzak gözlüğü ile buğulu görmek

448441

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 3 gün önce göz doktoruna gittim ve gözlük yazdı doktor da. Uzak gözlüğü. Optige gittim oradan optikci bana mavi ışık engelleyici önerdi. Uzak gözlüğümun içine ama gözlüğü takınca mavi ışık engelleyiciden dolayı acayip derecede buğulu ve sarı gibi görüyorum ortamı. Çıkartıncaki o sade görünüm yok. Mavi ışık engelleyiciyi çıkarttırmali mıyım yoksa alışır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben 3 gün önce göz doktoruna gittim ve gözlük yazdı doktor da. Uzak gözlüğü. Optige gittim oradan optikci bana mavi ışık engelleyici önerdi. Uzak gözlüğümun içine ama gözlüğü takınca mavi ışık engelleyiciden dolayı acayip derecede buğulu ve sarı gibi görüyorum ortamı. Çıkartıncaki o sade görünüm yok. Mavi ışık engelleyiciyi çıkarttırmali mıyım yoksa alışır mıyım?
Avi ışık engelleyici ile hayatı gerçek renkler ile göremezsiniz. Mantıksız olmuş gözlükçünün tavsiyeyi veya ben bir şeyleri kaçırıyorum.

AVI ışık engelleyici ile hayatı gerçek renkler ile göremezsiniz. Mantıksız olmuş gözlükçünün tavsiyeyi veya ben bir şeyleri kaçırıyorum.

Renkleri gayet iyi gösteriyor ancak birazcık sarı ekliyor veya renklerin canlılığını çok az kısıyor. Bayağı kişi böyle takıyor herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı